СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
концептуални машини volvo иновация

Правилната концепция

Концептуални машини от Volvo CE

Ние от Volvo Construction Equipment сме се посветили на създаването на правилната концепция.

По-добро утре

Ние от Volvo CE разглеждаме трудностите на днешния ден, за да разберем какво да направим за клиентите си утре и за обществото като цяло.

Планът

В този филм Volvo Construction Equipment споделя своите възгледи за собствеността и работата с техните бъдещи продукти: автономни машини с неутрален карбонов отпечатък, надграждащи енергийната ефективност и безопасност, които винаги са приоритет номер едно за Volvo. Този филм говори за бъдещето, а някои биха го нарекли "фантазия". Ние го наричане "Планът".

Самосвал със съчленена рама

Концепцията Centaur

Дизайн от две части, хибридно задвижване и множество визионерски електронни характеристики. Centaur пренаписва правилата за самосвалите.

Научете повече за Centaur

Асфалтополагач/валяк

Концепцията Феникс

Този комбиниран асфалтополагач и валяк се базира на гениалната система POD и полага пътя към бъдещето на пътното строителство.

Научете повече за Fenix

Товарач

Концепцията Gryphin

Почти никакви отработени газове, шум или вибрации. С иновативна система на окачването. Gryphin е начинът, по който ние си представяме товарача на бъдещето.

Научете повече за Gryphin

Багер

Концепцията SfinX

Лек, но мощен. Багерът SfinX се задвижва от водородни горивни клетки, контролирани от електрическа система, и се предлага с радикален дизайн.

Научете повече за SfinX

Мини багер

Концепцията GaiaX

Нулеви емисии и наистина фокусиран върху потребителя дизайн. Може дори да се оперира дистанционно от таблет. GaiaX е мини багер като никой друг. 

Научете повече за GaiaX

Концепция Volvo Gaiax - Нов път напред

Електрическият мини багер Gaiax беше представен на ConExpo през март 2014 г. Това видео показва как новите технологии ще направят копаенето по-бързо, по-безопасно и по-екологично.