СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Ние поставяме нови стандарти в индустрията

ето как го правим

Ние откриваме най-доброто в технологичния напредък, за да разработим най-усъвършенстваните части и оборудване.

НАШИЯТ ПОДХОД КЪМ ИНОВАЦИИТЕ

Иновацията е в сърцевината на Volvo CE. Това е мисловната нагласа и начинът на работа в нашата фирма. С над 180 години опит в строителството и иновациите, Volvo CE е начело на технологичното развитие. За нас, най-новите технологии не са просто модерно притежание, а жизнено важен инструмент, за да бъдем конкурентни и да осигурим дългосрочен и доходоносен растеж.

Volvo Concept Lab

Volvo Concept Lab е съвместна визионерска комуникационна платформа за Volvo Group и продуктовата марка Volvo. Чрез Volvo Concept Lab ние представяме най-съвременните идеи и иновативни концепции, които отговарят на бъдещите нужди на нашите клиенти и ускоряват прехода към устойчиво бъдеще.

HX1

Автономният акумулаторен електрически товарач HX1 е прототип от първо поколение, който служи като изпитателен модел за актуализирания прототип HX2 от второ поколение.

HX2

Автономният електрически акумулаторен прототип на товарач HX2 включва споделени технологии и компоненти от Volvo Group. HX2 има също изцяло нова система за задвижване и видеосистема, която разпознава хора или препятствия в близост до машината.

EX2

Прототипът EX2 е 100% електрически мини багер, който предоставя нулеви емисии, 10 пъти по-висока ефективност, 10 пъти по-ниски нива на шум и намалени общи разходи за собственост в сравнение с конвенционалните си конкуренти.

LX1

Електрическият хибриден челен товарач LX1 може да предостави до 50% подобрение на горивната ефективност. Машината предлага също така значително намаляване на емисиите и шумовото замърсяване в сравнение с конвенционалните си еквиваленти.

EX1

EX1 e прототип на 70-тонен багер с двойно захранване и кабелно свързване. 
Въпреки че работи точно по същия начин като обикновен багер на Volvo, той е много по-екологичен - всъщност, когато е включен в електропреносната мрежа, той не отделя никакъв въглерод.

volvo-group-innovation-summit-01-2324x1200
Иновационни събития

Интересувате ли се от разглеждане на нашите иновационни събития? Разгледайте нашия глобален сайт.

Заведи ме там
Намиране на дилър на Volvo начало
Искате да знаете повече?

Изпратете ни съобщение и с радост ще Ви помогнем.

Свържете се с нас