СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
volvo за vce

Глобална група

За Volvo CE

Нашите продукти и услуги се предлагат в повече от 125 страни.

Опит, познания, решения

С пълната си продуктова гама - произвеждана, обслужвана сервизно и поддържана в цял свят - ние разполагаме с точната машина и с точното решение за вашите нужди.

Добавена стойност към вашия бизнес

Цялостни решения

Volvo ще намери правилното решение за вас. Така че, защо не ни позволите да се погрижим за всички ваши нужди през целия жизнен цикъл на машината? Споделяйки с нас вашите специфични изисквания, ние можем да намалим общите разходи по собствеността и да увеличим приходите ви.

Да бъдеш клиент на Volvo означава да разполагаш с пълен набор от сервизни услуги на една ръка разстояние. Volvo може да ви предложи дългосрочно партньорство, да защити вашите приходи и да осигури пълна гама от клиентски решения, използвайки висококачествени части, доставени от влюбени в работата си хора. Volvo се ангажира да ви осигури положителна възвращаемост от вашата инвестиция.

Иновация

Ние поставяме нови стандарти в индустрията

Иновацията е в сърцевината на Volvo Construction Equipment. Това е мисловната нагласа и начинът на работа в нашата фирма. С над 180 години опит в строителството и иновациите, Volvo CE е начело на технологичното развитие. За нас, най-новите технологии не са просто модерно притежание, а жизнено важен инструмент, за да бъдем конкурентни и да осигурим дългосрочен и доходоносен растеж.

Основни ценности

Качество, безопасност, грижа за околната среда

Качеството, безопасността и грижата за околната среда са основните ценности, които движат нашата организация, характеризират нашите продукти и нашия начин на работа.

Научете повече за нашите основни ценности

нашата история

Партньор, на когото може да се доверите

От основаването си през 1927 година, Volvo CE се разви от местна индустрия до един от най-големите световни производители на строително оборудване.

Научете повече за нашата история

Майстор-строителят

Филм за корпоративната история на Volvo Construction Equipment - видео за впечатляващата история на Volvo CE. Носител на трофей "Сребърен делфин" от Наградите за корпоративна мултимедия и ТВ в Кан.

Производствени съоръжения на Volvo CE

Наистина глобално

Централата на Volvo Construction Equipment е в Брюксел, но компанията има производствени съоръжения по цял свят - в Швеция, Франция, Германия, Полша, САЩ, Мексико, Бразилия, Индия, Китай и Корея. Множеството ни съоръжения по света произвеждат пълна гама от колесни товарачи, багери, съчленени самосвали, валяци за почва и асфалт, асфалтополагащи машини, компактна техника и техника за манипулиране на материали.

Нашата дилърска мрежа

Доживотна поддръжка

Дилърите на Volvo Construction Equipment са основата на нашия бизнес и важен мост между компанията и клиентите, които купуват и използват нашите машини. Без значение колко са големи, дилърствата на Volvo CE са налице, за да предоставят на клиентите ни консултации и поддръжка през целия процес, от избора и закупуването на точната машина за техните нужди, до осигуряване на обслужването и грижите, необходими за целия й работен живот.