СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
Building Tomorrow - Volvo brand movie

Глобална група

За Volvo CE

Нашите продукти и услуги се предлагат в повече от 140 страни.

Building Tomorrow

Опит, познания, решения

Ние сме водещ международен производител на първокласно строително оборудване и със своите над 14 000 служители ние сме една от най-големите компании в индустрията. С пълната си продуктова гама - произвеждана, обслужвана сервизно и поддържана в цял свят - ние разполагаме с точната машина и с точното решение за вашите нужди.

В какво вярваме

Устойчивост

Ние вярваме в устойчивото бъдеще. И с глобалната строителна индустрия като наша арена, ние работим заедно с нашите клиенти, за да превърнем тази вяра в реалност за хората навсякъде по света.

Научете повече за устойчивостта (на английски език)
Иновация

Иновацията е в сърцевината на Volvo Construction Equipment. Това е мисловната нагласа и начинът на работа в нашата фирма. С над 180 години опит в строителството и иновациите, Volvo CE е начело на технологичното развитие. За нас, най-новите технологии не са просто модерно притежание, а жизнено важен инструмент, за да бъдем конкурентни и да осигурим дългосрочен и доходоносен растеж. 

Научете повече за иновациите (на английски език)
Силата на хората

Грижата и уважението към хората винаги са били в основата на Volvo. Това ни ръководи всеки ден в начина, по който се държим с нашите клиенти, нашите служители, нашите доставчици и всички останали хора, с които споделяме тази планета. Нашата фирмена култура е изградена върху доверие, страст и отворено мислене, и ние сме уверени, че колкото повече слушаме и разбираме различни гледни точки, толкова по-силно ставаме. Защото в крайна сметка само едно нещо може да промени света към по-добро. Хората.

Възможности за работа във Volvo (на английски език)

ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ КЪМ ВАШИЯ БИЗНЕС

Цялостни решения

Volvo ще намери правилното решение за вас. Така че, защо не ни позволите да се погрижим за всички ваши нужди през целия жизнен цикъл на машината? Споделяйки с нас вашите специфични изисквания, ние можем да намалим общите разходи по собствеността и да увеличим приходите ви.

Да бъдеш клиент на Volvo означава да разполагаш с пълен набор от сервизни услуги на една ръка разстояние. Volvo може да ви предложи дългосрочно партньорство, да защити вашите приходи и да осигури пълна гама от клиентски решения, използвайки висококачествени части, доставени от влюбени в работата си хора. Volvo се ангажира да ви осигури положителна възвращаемост от вашата инвестиция.

Прочетете за нашите услуги

Нашата дилърска мрежа

Доживотна поддръжка

Дилърите на Volvo Construction Equipment са основата на нашия бизнес и важен мост между компанията и клиентите, които купуват и използват нашите машини. Без значение колко са големи, дилърствата на Volvo CE са налице, за да предоставят на клиентите ни консултации и поддръжка през целия процес, от избора и закупуването на точната машина за техните нужди, до осигуряване на обслужването и грижите, необходими за целия й работен живот.

Потърсете дилър

Производствени съоръжения на Volvo CE

Наистина глобално

Централата на Volvo Construction Equipment е в Гьотеборг, но компанията има производствени съоръжения по цял свят - в Швеция, Франция, Белгия, Германия, Обединеното кралство, САЩ, Бразилия, Индия, Китай и Корея. Множеството ни съоръжения по света произвеждат пълна гама от колесни товарачи, багери, съчленени самосвали, валяци за почва и асфалт, асфалтополагащи машини, компактна техника и техника за манипулиране на материали.

Разгледайте нашите местоположения

Нашата история

Партньор, на когото може да се доверите

От основаването си през 1832 година, Volvo CE се разви от местен сервиз до един от най-големите световни производители на строително оборудване.

Научете повече за нашата история (на английски език)

Майстор-строителят

Филм за корпоративната история на Volvo Construction Equipment - видео за впечатляващата история на Volvo CE. Носител на трофей "Сребърен делфин" от Наградите за корпоративна мултимедия и ТВ в Кан.