СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Продуктова гама на Volvo Construction Equipment

Безупречно качество, всеки път

Разгледайте широката гама от висококачествени продукти на Volvo Construction Equipment.

Вземете повече от вашия Volvo

Максимизирайте вашата печалба и полезно време за работа още днес

Ние разбираме, че потребностите на вашия бизнес се променят. Затова ние предлагаме четири различни споразумения за поддръжка с клиента, които ви помагат да останете на печалба.

Всички споразумения
Истинският начин за минимизиране на престоите

Гарантирана производителност чрез поддържане на вашата машина като истинска Volvo машина. Ние знаем, че всяка част е от съществено значение и ви помагаме да максимизирате полезното време за работа в дългосрочен план чрез оригиналните Volvo части.

Оригинални части Volvo
Дистанционно управление на вашия машинен парк

Време е да спестите време и пари. CareTrack е нашата телематична система, която ви дава достъп до голям обем от данни за наблюдението на машината. Където и да сте.

Volvo construction equipment

Последни новини

Volvo CE преминава към електричество при по-малките машини

В първи подобен за индустрията ход, Volvo Construction Equipment (Volvo CE) обяви, че през 2020 г. ще стартира пускането в експлоатация на електрическа гама от компактни челни товарачи и...

Volvo CE представя ново поколение компактни багери

Новите компактни багери на Volvo от серията E са проектирани да се справят с трудни задачи в тесни ъгли – като същевременно осигуряват ниски ежедневни оперативни разходи.

Продажбите на Volvo CE нарастват с 24% през Q3

Продължаващата инерция в Европа и Северна и Южна Америка и добрият, но забавящ се ръст в Китай подпомогнаха продажбите на Volvo Construction Equipment през третото тримесечие на 2018 г.

Volvo EC750E HR: най-продуктивният разрушителен багер в индустрията

Със способност да се протяга до 36 м (118 фута) над земята и 9,5 м (31 фута и 2 инча) под земята, новият EC750E HR заявява позицията си като най-многофункционалния многоприложен разрушителен...

Продажбите нараснаха с 32% в едно силно второ тримесечие за Volvo Construction Equipment

Допринасяйки за най-доброто до сега второ тримесечие на Volvo Group, Volvo CE отбеляза значителни подобрения в продажбите, печалбите и приемането на поръчки.

Намиране на дилър на Volvo начало
Искате да знаете повече?

Изпратете ни съобщение и с радост ще Ви помогнем.

Свържете се с нас