CONSTRUCTION EQUIPMENT België
Volvo Services Repair

Reparatie

Voorkom onvoorziene kosten

Reparatie

Geen nood wanneer de fabrieksgarantie op uw machine verloopt. We kunnen u diverse reparatie-opties bieden om onvoorziene reparatiekosten te voorkomen en de cashflow binnen uw bedrijf te beschermen. 

Full-servicecontract

Wie maximale zekerheid wenst kiest voor een Full-servicecontract. Met een dergelijk contract hebt u uw cashflow volledig in de hand, omdat u alleen de vaste tarieven betaalt die bij het tekenen van het contract zijn overeengekomen. Volvo neemt vervolgens al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw machine op zich. Alle componenten en onderdelen zijn inbegrepen, met uitzondering van wat onder Uitzonderingen* genoemd is.

*De uitzonderingen verschillen per machinetype.

Speciale reparatie-opties

Als u een beperkter budget hebt of (nog) geen Full-servicecontract nodig hebt, kunnen we u twee speciale reparatie-opties bieden:

  • Aandrijflijnoptie – varieert afhankelijk van het machinetype, maar biedt doorgaans dekking voor de motor (en alle gesmeerde motorcomponenten), de transmissie, de assen en de hydrostatische aandrijving.
  • Componentenoptie, met dezelfde dekking als de Aandrijflijnoptie plus diverse andere belangrijke componenten zoals dynamo's en frames, maar de precieze dekking verschilt per machinetype. Bij graafmachines zijn bijvoorbeeld de giek en knikarm inbegrepen.
Opties

Uw Volvo dealer kan tevens een uitgebreider reparatiecontract op maat voor u samenstellen. Informeer bij uw dealer naar de mogelijkheden.

De combinatie van een onderhouds- en reparatiecontract vormt de beste manier om uw machine maximaal inzetbaar te houden.

Volvo-dealerlocator start
Verbeter uw business

Laten we kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons