CONSTRUCTION EQUIPMENT België
Volvo Services Care Inspection

Inspectieprogramma

Houd uw investering in het oog

Inspectieprogramma

Het inspectieprogramma is een zorgvuldig samengesteld, pragmatisch en systematisch programma dat door een ervaren onderhoudsmonteur wordt uitgevoerd. Het programma is ontwikkeld om eventuele machineproblemen vroegtijdig op het spoor te komen en vast te leggen.

Nuttige informatie

U krijgt een rapport dat de machineconditie en eventuele onderhouds- en reparatievereisten belicht, naast tips en aanbevelingen van de onderhoudsmonteur. Op basis hiervan kunt u een weloverwogen actieplan opstellen. 

Toekomstbestendig

Dankzij dit programma dat stilstand tegengaat zijn reparaties en onderhoudsbeurten in te plannen op momenten dat het de klant uitkomt, met een minimale impact op de productiviteit en het budget. En omdat het inspectieprogramma gebruikmaakt van de allernieuwste intelligente diagnosetools van Volvo, is de onderhoudsgeschiedenis van de machine nauwkeurig bij te houden. Dit is met name handig bij doorverkoop van de machine, omdat de onderhoudsgeschiedenis van het Inspectieprogramma het tastbare bewijs vormt dat het vereiste onderhoud is verricht. Dit betekent een hogere tweedehands waarde.

Volvo-dealerlocator start
Verbeter uw business

Laten we kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons