CONSTRUCTION EQUIPMENT België
Volvo Services Volvo reman

Volvo Reman: gereviseerde Volvo componenten

Houd uw Volvo machine origineel

Volvo Reman: gereviseerde Volvo componenten

Volvo Reman, is een programma met tal van ruilonderdelen voor duurzame machineprestaties – en dát tegen verlaagde operationele kosten. Hoe beter de onderdelenkwaliteit, hoe meer u uit uw Volvo machine kunt halen. Voor inzetbaarheid en prestaties zijn alle onderdelen van belang. Waarom risico nemen?

Het is meer dan een product: het is de oplossing

Volvo machines zijn gebouwd op minimale milieu-effecten. Fabrieksgereviseerde componenten sluiten naadloos aan op dit streven. Dankzij de eco-cyclus, waarbij oude onderdelen in nieuwstaat worden hersteld, leveren we onze bijdrage aan het milieu waar iedereen van meeprofiteert. Volvo is van mening dat een milieuvriendelijke manier van werken niet alleen goed is voor onze planeet, maar ook voor onze klanten omdat het concurrentievoordelen én gemoedsrust biedt. Fabrieksgereviseerde componenten hebben geringere milieu-effecten omdat het merendeel van de energieverslindende componenten worden gerecycled.

Snelle levering

Kunt u zich het verlies aan tijd en geld veroorloven dat gemoeid is met een reparatie of gewone revisie van uw machine, wanneer u kunt kiezen voor fabrieksgereviseerde ruilonderdelen in topconditie?

Het voordeel van het ruilonderdelensysteem is dat u niet hoeft te wachten op uw onderdeel. Bij de minste of geringste tekenen van problemen bestelt u eenvoudig een gereviseerd ruilonderdeel bij de Volvo dealer. Mocht de dealer een onderdeel niet op voorraad hebben, dan zorgt het efficiënte distributienetwerk van Volvo ervoor dat het onderdeel snel ter plekke is. Op die manier hoeft u niet op reparatie te wachten en kunt u na een minimum aan stilstandtijd weer winst genereren. U kunt het defecte onderdeel voor fabrieksrevisie opsturen naar Volvo Construction Equipment.

Garantie

Fabrieksgereviseerde onderdelen met garantie verhogen de waarde van uw machine. De klant krijgt altijd een gereviseerde component die qua levensduur en prestaties volledig vergelijkbaar is met een nieuwe component. Daarom bieden we op onze gereviseerde onderdelen altijd dezelfde garantie als op standaardonderdelen.

Kwaliteit

Voor een milieuvriendelijke en energiezuinig revisie zijn dezelfde knowhow en kwaliteit vereist als voor de productie van nieuwe onderdelen. Alle versleten en beschadigde onderdelen worden weggegooid en vervangen door nieuwe, originele onderdelen. Alleen goedgekeurde onderdelen komen in aanmerking voor revisie.

De afmetingen en toleranties van de gereviseerde onderdelen worden even zorgvuldig en met dezelfde kwaliteitsnormen gecontroleerd als tijdens de productie van nieuwe onderdelen. Daarom kunnen we u dezelfde garantie verstrekken op een fabrieksgereviseerde onderdeel als op een nieuw, origineel onderdeel.

Volvo-dealerlocator start
Verbeter uw business

Laten we kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons