CONSTRUCTION EQUIPMENT België
Volvo Services Foundation Services

Altijd inbegrepen

Succes, nieuwe stijl

Altijd inbegrepen

Elke Volvo machine is inclusief de legendarische klantenservice van Volvo – die al sinds 1832 dé benchmark is voor de branche. Of u nu een nieuwe machine koopt of een tweedehands, u beschikt altijd over ons wereldwijde netwerk van dealers en monteurs die u dag en nacht kunnen bijstaan, met inbegrip van machinemonitoring en eersteklas onderdelen. Het is het uitgangspunt van alle onderdelen van de Volvo services, zodat u erop kunt vertrouwen dat we overal rekening mee hebben gehouden.

Wereldwijd dealernetwerk

Volvo beschikt over een uitgebreid netwerk dat in al uw behoeften kan voorzien dankzij lokale kennis en wereldwijde ervaring. Ons uitgebreide en wereldwijd vertakte netwerk van dealers, werkplaatsen en gedreven personeel maakt gebruik van de gedeelte expertise van de totale Volvo organisatie.

Volvo-servicemonteurs

De door Volvo getrainde servicemonteurs op de dealerbedrijven kennen uw Volvo machine als geen ander en weten hoe ze de gebruikte technologie optimaal kunnen laten werken. Kennis en expertise zijn een belangrijk onderdeel van onze diensten. Daarom zorgen we ervoor dat onze professionals voortdurend bijgeschoold worden en de nieuwste standaarden en gereedschappen van Volvo hanteren.

Wereldwijd verkrijgbare onderdelen

Geen enkele onderdelenleverancier kan zich meten met een totaalconceptenaanbieder als Volvo. Welk onderdeel u ook nodig hebt, we hebben het op voorraad en kunnen het snel en veilig voor u vervangen – zelfs onderdelen voor Volvo machines van tien jaar oud. Via één aanspreekpunt, uw Volvo dealer, kunt u dankzij ons uitgebreide logistiek netwerk over honderdduizenden onderdelen beschikken.

Royale garanties

Het Volvo-merk staat voor kwaliteit wat al meer dan 185 jaar het uitgangspunt is bij de ontwikkeling en productie. Ons vertrouwen in de kwaliteit van onze producten blijkt uit ons uitgebreide aanbod, dat standaardgaranties combineert met tal van flexibele garantieregelingen. Ook kunt u rekenen op de zekerheid van royale garanties bij aankoop van een origineel Volvo-onderdeel.

Introductietraining

Houd uw machine en bedrijf operationeel met hulp van onze professionals, die u na aflevering van uw Volvo eerste machine-instructies verstrekken en machinisttraining op locatie.

CareTrack

Bespaar tijd en geld met CareTrack, een van de vele monitoringsystemen voor machinegegevens. CareTrack, dat standaard is op onze grotere machines, biedt u gratis toegang tot de machinegegevens, waaronder de draai-uren en locatie, en helpt u dankzij alarmmeldingen aan een betere onderhoudsplanning. Kies voor een uitgebreider pakket voor schier oneindige mogelijkheden tot verbetering van de machinistprestaties, verhoging van de productie en verlaging van de brandstofkosten.

Proactieve monitoring

Houd uw machine inzetbaar met Proactive Monitoring. Volvo bewaakt machinegegevens op afstand via ons eigen Uptime Center, dat helpt om potentiële problemen tijdig op te sporen. Dit biedt u meer tijd voor uw kerntaken en helpt u om onvoorziene stilstand te beperken en de reparatiekosten te drukken.

24/7-ondersteuning

Ons doel is helder: we doen al het mogelijke om u ongestoord uw werk te laten doen en uw machines zo productief en rendabel te maken. Dankzij onze 24/7-ondersteuning kunnen we u overal en altijd passende hulp bieden.

Volvo-merchandise

Onze machines worden gekenmerkt door een unieke manier van ontwikkeling, productie en support. Over de hele wereld vinden we trotse eigenaars en gebruikers van Volvo producten. Kies uit ons grote aanbod aan officiële Volvo merchandise, zoals kleding, speelgoed, verzamelobjecten en andere producten die nauw aansluiten op ons merk en waar wij voor staan.