CONSTRUCTION EQUIPMENT België
Volvo Co-pilot operator training

Machinistentraining over Volvo Co-Pilot

Vertrouwd raken met uw Assist-toepassingen

Machinistentraining over Volvo Co-Pilot

De machinistentraining over Volvo Co-Pilot is ontwikkeld om machinisten te helpen bij het op de meest effectieve manier gebruiken van Volvo Co-Pilot en de geavanceerde Assist-toepassingen. Het resultaat is een zelfverzekerde machinist, meer productiviteit en efficiënte shifts.

Wat u krijgt

Maximaliseer de productiviteit

Volvo Co-Pilot is ontworpen om de winstgevendheid van uw activiteiten te stimuleren. De bijbehorende training helpt machinisten zo productief mogelijk te werken met Volvo Co-Pilot en de geavanceerde Assist-toepassingen.

Hogere efficiëntie

Omdat uw machinisten alle functies van de Assist-toepassingen en de daaruit voortvloeiende waardevolle gegevens begrijpen, kunnen ze hun taak efficiënter uitoefenen.

Lagere kosten

Door de machines zo optimaal mogelijk te gebruiken met behulp van Volvo Co-Pilot bespaart u brandstof, maximaliseert u uw processen en beperkt u onnodig stationair draaien en machineslijtage.

Het volledige potentieel van uw machines benutten.

Door een goed begrip van de vele intelligente functies van de Assist-toepassingen zijn machinisten in staat hun machine optimaal in te zetten.

Hogere tevredenheid onder machinisten

Training heeft aangetoond het werkplezier te verhogen en leidt tot gelukkigere en productievere machinisten. Bovendien draagt een commitment ten aanzien van werknemersontwikkeling eraan bij dat u beter getalenteerde machinisten aan kunt trekken.

De Volvo Co-pilot familie

Optimaliseer uw manier van werken, met Volvo Co-Pilot, uw partner in de cabine. Het hoge resolutie 10" touchscreen biedt toegang tot een scala aan Assist-toepassingen die allemaal zijn ontwikkeld om uw productiviteit, nauwkeurigheid en efficiëntie een boost te geven.

Dig Assist

Profiteren van een graafmachine die met meer snelheid en nauwkeurigheid presteert.

Load Assist

Het laden van de optimale hoeveelheid materiaal en optimale laadcycli.

Haul Assist

Productie bewaken en transportcycli optimaliseren.

Compact Assist

Het leveren en documenteren van hoogwaardige verdichting.

Pave Assist

Boek eersteklas asfalteerkwaliteit

Hoe het werkt

Als u de cursus hebt voltooid, bent u in staat Volvo Co-Pilot - inclusief alle functies van specifieke Assist-toepassingen - vakbekwaam te gebruiken.

Van theorie...

De training begint klassikaal met informatie via Volvo Co-Pilot simulators, groepsdiscussies, oefeningen en presentaties van onze deskundige trainers:

 • Introductie van Volvo Co-Pilot
 • Introductie van Assist-toepassingen
 • Features en functies
 • Hoe te bedienen
  • Instellingen en kalibratie
  • Assist-functies
  • Verhoogd rendement
  • Tips en tricks
…naar praktijk

Na een klassikaal deel gaan deelnemers met Volvo Co-Pilot aan de slag en mogen ze het geleerde in de praktijk brengen. Deze fase begint met een rondje om en kennismaking met alle onderdelen van Volvo Co-Pilot, waarna een uitgebreide lijst met functies en taken wordt afgewerkt.

Onze deskundige trainer bewaakt de prestaties gedurende de praktische oefeningen en geeft direct feedback en suggesties voor verbeteringen.

Het praktische deel kan plaatsvinden via voorbereide praktische oefeningen, maar ook tijdens de dagelijkse werkzaamheden onder begeleiding van een instructeur.

Volvo-dealerlocator start
Verbeter uw business

Laten we kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons