CONSTRUCTION EQUIPMENT België

Het beste voor uw bedrijf

Sterk partnership
Onderhoudscontracten versterken de relatie tussen dealer en klant. Regelmatige servicecontroles leiden ertoe dat beide partijen met elkaar in contact blijven, waardoor een unieke samenwerking ontstaat.


Kostenbeheersing
Dankzij het vaste uurtarief van een onderhoudscontract is het eenvoudiger budgetteren, kunt u de risico’s verlagen en zijn scherpere offertes mogelijk bij inschrijvingen.

Focus op kernactiviteiten
Onderhoudscontracten zorgen voor gemoedsrust, zodat u zich op de hoofdzaken van uw bedrijf kunt richten. Bepaal de aandachtsgebieden voor uw bedrijf die verbetering behoeven om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden op uw bouwlocatie correct en probleemloos plaatsvinden.


Maximale inzetbaarheid
Speciaal daartoe opgeleide Volvo-servicemonteurs en Volvo-analysetools maken gebruik van de nieuwste technologieën om de werking en prestaties van de machine te bewaken, voor een maximale productietijd. 

Verbeter de relatie met uw Volvo-machine!

Bouw aan een succesvolle relatie met uw Volvo-machine! Haal het maximale uit uw investering. Het geheim hierachter: een onderhoudscontract.

Vier onderhoudscontracten

U kunt kiezen uit vier onderhoudscontracten, dus u kunt het pakket nemen dat het best op uw behoeften is afgestemd.
Kies uit Gold, Silver, Blue of White.

Gold-onderhoudscontract

Het Gold-onderhoudscontract is ons meest uitgebreide contract voor klantenondersteuning. Dit contract omvat preventief onderhoud, inspecties en eventuele reparaties, uitgevoerd door daartoe opgeleide servicemonteurs van Volvo. Uw dealer verricht de inspecties en het preventieve onderhoud van de Blue Agreement plus alle reparaties om tegemoet te komen aan uw hoge eisen op het gebied van productiviteit en inzetbaarheid.

Silver-onderhoudscontract

Het Silver-onderhoudscontract biedt hetzelfde pakket als het Blue-onderhoudscontract, aangevuld met reparaties aan bepaalde componenten. 

Blue-onderhoudscontract

Het Blue-onderhoudscontract omvat preventief onderhoud en inspecties. Analysetools en -services zoals CareTrack, Volvo-olie-analyse en MATRIS-analyses kunnen worden ingebouwd om uw machine te bewaken. 

White-onderhoudscontract

Het White-onderhoudscontract voorziet in regelmatige machine-inspecties aan alle essentiële onderdelen en functies, uitgevoerd door daartoe opgeleide servicemonteurs van Volvo. 

Volvo-dealerlocator start
Verbeter uw business

Laten we kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons