CONSTRUCTION EQUIPMENT België
volvo reparatieonderdelen

Originele Volvo-reparatieonderdelen

Weer aan het werk

Volvo-reparatieonderdelen vormen een kostenefficiënte oplossing die een hardwerkende machine nieuw leven inblazen.

Originele Volvo-reparatieonderdelen

Volvo-reparatieonderdelen vormen een kostenefficiënte oplossing die een hardwerkende machine nieuw leven inblazen. Volvo biedt Volvo Reman: gereviseerde Volvo-componenten en een omruilservice die perfect zijn afgestemd op uw machine. Zo verhoogt u uw uptime en productiviteit zonder dat u een nieuwe machine hoeft aan te schaffen.

Volvo heeft de juiste reparatieonderdelen en oplossingen voor uw machine. Onze wereldwijde dealernetwerk staat ervoor in dat originele Volvo-onderdelen altijd en overal beschikbaar zijn. De stilstandtijd van uw machine blijft tot een minimum beperkt, zodat u kunt presteren als het er echt om gaat.

Ieder onderdeel telt!

Hoe beter de onderdelenkwaliteit, hoe meer u uit uw Volvo-machine kunt halen. Voor inzetbaarheid en prestaties zijn alle onderdelen van belang. Waarom risico nemen?

Volvo Reman: gereviseerde Volvo-componenten

Revisieservices

Volvo Reman omvat uiteenlopende revisieservices en de gereviseerde Volvo-componenten beschikken over dezelfde hoge kwaliteit en lange levensduur als nieuwe Volvo-componenten, echter tegen een lagere prijs.

Volvo Reman omvat:

Fabriekgereviseerde componenten
Denk hierbij aan motoren, turbocompressors, eindaandrijvingen, radiateurs en hydraulische pompen. Uw oude component wordt naar onze revisiefaciliteiten gestuurd, alwaar het een tweede leven krijgt.

Componenten voor oudere machines
Voor machines die tien jaar of ouder zijn, biedt Volvo CE zorgvuldig gerenoveerde componenten die gedegen zijn gereinigd en op kwaliteit en betrouwbaarheid zijn getest.

Omruilservice
Roetfilters (DPF) vormen de eerste componenten die deel uitmaken van ons omruilprogramma. Verstopte filters kunnen worden omgeruild voor een gereviseerd Volvo-filter dat grondig is getest zodat hij over minimaal 95% van de capaciteit van een gloednieuwe filter beschikt, dit echter tegen een fractie van de kosten. Zorg ervoor dat uw machine een Volvo blijft en geef om het milieu door oude componenten een nieuw leven te geven. 

Volvo Reman: gereviseerde Volvo-componenten

Gun uw machine een tweede leven! Ontdek de voordelen van de gereviseerde Volvo-componenten van Volvo Reman.

Volvo-dealerlocator start
Weet u wat u nodig hebt?

Wilt u onderdelen bestellen? We helpen u graag.

Bestel hier