CONSTRUCTION EQUIPMENT België
Hoogwaardige onderdelen

Originele Volvo-onderdelen bieden topkwaliteit en gegarandeerde prestaties voor uw Volvo-machine. Voor inzetbaarheid en prestaties zijn alle onderdelen van belang. Gebruik alleen onderdelen en producten die speciaal ontwikkeld, getest en goedgekeurd zijn voor een optimale werking - een manier om de eigendoms- en gebruikskosten te drukken. De kwalitatief hoogwaardige onderdelen van Volvo omvatten een keur aan componenten en services voor duurzame prestaties en een lange levensduur.

bestel vandaag nog messen, bouten en moeren

Bij aankoop van een set messen, bouten en moeren ontvangt u 10% extra korting tot en met 31 december bovenop uw normale condities. Enkel geldig op originele Volvo onderdelen, die ontwikkeld, getest en goedgekeurd zijn door Volvo.

Onze partsmedewerkers helpen u graag verder. Voor vragen en bestellingen kunt u bij hen telefonisch, per fax of per e-mail terecht.

Tel: 02/254.14.38 | Fax: 02/254.14.83
E-mail: parts@vcmbelgium.be

Download de folder (PDF, 2,2MB)
vertrouw altijd op volvo olie

Volvo olie verlengt de levensduur van uw machine en vermindert uw bedrijfskosten. Dankzij Volvo olie functioneert uw machine met het beoogde prestatievermogen, component bescherming en optimale service-intervallen.

Onze partsmedewerkers helpen u graag verder. Voor vragen en bestellingen kunt u bij hen telefonisch, per fax of per e-mail terecht.

Tel: 02/254.14.38 | Fax: 02/254.14.83
E-mail: parts@vcmbelgium.be

Download de folder (PDF, 885,5KB)
ONTDEK ONZE FILTER ACTIE

Bij aankoop van een filterkit 1000u/2000u of een pakket filters ter waarde van 500 euro, ontvangt u tot 31 december gratis een originele Volvo T-shirt (maat L, XL of XXL).

Onze partsmedewerkers helpen u graag verder. Voor vragen en bestellingen kunt u bij hen telefonisch, per fax of per e-mail terecht.

Tel: 02/254.14.38 | Fax: 02/254.14.83
E-mail: parts@vcmbelgium.be

Download de folder (PDF, 1,2MB)

Ieder onderdeel telt!

Hoe beter de onderdelenkwaliteit, hoe meer u uit uw Volvo-machine kunt halen. Voor inzetbaarheid en prestaties zijn alle onderdelen van belang. Waarom risico nemen?

Maatoplossingen

Een overzicht van de producten en diensten die we uw bedrijf gedurende de exploitatie bieden, zodat u elk jaar opnieuw winst kunt maken.

Nieuwe succesverhalen

Het laatste nieuws over Volvo-onderdelen

Het allernieuwste tandsysteem van Volvo maakt dat bakken er geen kluif meer aan hebben

Het Volvo Tooth System van de nieuwste generatie is met name gericht op de grotere graafmachines en wielladers van Volvo. Het zorgt voor een betere penetratie, een langere levensduur en een...

Volvo Assist-serie onthuld aan Europese markt op INTERMAT 2018

Volvo Construction Equipment presenteerde de volledige serie Volvo Assist-systemen, die stuk voor stuk gebruikmaken van het Volvo Co-Pilot boorddisplay.

Volvo-dealerlocator start
Weet u wat u nodig hebt?

Wilt u onderdelen bestellen? We helpen u graag.

Bestel hier