CONSTRUCTION EQUIPMENT België
volvo aanbouwdeel wiellader gr

Aanbouwdelen voor wielladers

Grijpers

Grijpers

Universele houtklem voor het handlen en sorteren van kort hout of lange boomstammen. Ook te gebruiken om afzonderlijke stammen vast te klemmen.

Sorteergrijper

De sorteergrijper heeft relatief lange en rechte tanden die over de grond kunnen slepen, zodat de grijper eenvoudig te vullen is bij het opnemen vanuit stapels en sorteerbunkers. Deze grijper is ook te gebruiken voor loswerk.

Beschikbaar voor: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L90H

Informatie

Losgrijper

De losgrijper heeft korte, afgeronde tanden, zodat de grijper bij het lossen van een truck makkelijker te vullen is.

Beschikbaar voor: L110H, L120H, L150H, L180H, L220H, L60H, L70H, L90H

Informatie
volvo aanbouwdeel wiellader gr

Highlift-grijper - standaard

Volvo's highlift-grijper is eenvoudig aan te passen op de verschillende werkmethoden die op de uiteenlopende markten worden gehanteerd. De houtgrijper is leverbaar met hydraulische klemarmen of een ketting (dubbele triplex-ketting). De grijper is aan de uiteinden uitgevoerd met omkeerbare en vervangbare slijtplaten.

Beschikbaar voor: L180HHL

Highlift-grijper - lossen tegen een muur

De grijper die zich leent voor het lossen tegen een muur heeft een constructie die ervoor zorgt dat de grijperarmen een verticale muur kunnen volgen en boomstammen kunnen opnemen, ook aan de randen. Deze grijper is te gebruiken bij het lossen van de transportvoertuigen met kort hout dat dwars op de laadvloer ligt of bij het lossen van gesloten goederenwagons.

Beschikbaar voor: L180HHL

volvo aanbouwdeel wiellader ot

Uitwerper

De uitwerper helpt u aan tot 30% hoger stapels (1–1,5 m). Verhoogt de productiviteit en efficiency dankzij de mogelijkheid om meer hout op te slaan op het terrein en dichter bij de houtaanvoerroute.

Beschikbaar voor: L180HHL

Volvo-dealerlocator aanbouwdelen
Neem contact op

Wilt u iets bestellen of meer weten? Stuur ons een bericht.

Neem contact op