CONSTRUCTION EQUIPMENT België
volvo aanbouwdeel graafmachine hydra

Hydraulische sloophamers

Grenzen verleggen

Constant vermogen, duurzaamheid en breekkracht

De hydraulische hamers van Volvo leveren een constant vermogen, duurzaamheid en breekkracht om tal van uitdagende materialen binnen te dringen. Elke slag levert dezelfde optimale slagkracht als de voorgaande. Volvo-sloophamers vormen de eerste keuze voor uw eigen of geleaset machinepark, met een assortiment aan hydraulische sloophamers voor uw Volvo-producten die zelfs compatibel zijn met machines van concurrenten.

Volvo-sloophamers onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid en de ondersteuning en goede naam van Volvo en het dealernetwerk. De sloophamers en werktuigdragers worden verkocht en onderhouden door uw lokale Volvo-dealer en beschikken over een solide fabrieksgarantie. U staat er dus niet alleen voor. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk met Volvo-technici, onderdelen, gereedschappen, werkplaatsen en dealers.

Volvo hydraulische sloophamers – Belangrijkste productkenmerken

In deze video maakt u kennis met de serie hydraulische sloophamers voor graafmachines van Volvo Construction Equipment. Deze duurzame aanbouwdelen zijn ontwikkeld om onder speciale omstandigheden en bij bepaalde toepassingen in optimale harmonie samen te werken met Volvo-graafmachines.

Compacte graafmachine

Wissel eenvoudig tussen aanbouwdelen bij veelzijdige klussen! Elke Volvo sloophamer beschikt over een keur aan koppelingen waarmee u de verschillende snelwisselsystemen van Volvo kunt aankoppelen.

Overzicht hydraulische sloophamers
Graafmachine met rupsbanden

Een constante slagfrequentie en slagkracht, voor productiviteit op elke bouwlocatie. Stem uw Volvo af op uw Volvo!

Overzicht hydraulische sloophamers
Graafmachine op banden

Een constante slagfrequentie en slagkracht, voor productiviteit op elke bouwlocatie. Stem uw Volvo af op uw Volvo!

Overzicht hydraulische sloophamers
Volvo-dealerlocator aanbouwdelen
Neem contact op

Wilt u iets bestellen of meer weten? Stuur ons een bericht.

Neem contact op