CONSTRUCTION EQUIPMENT België
volvo aanbouwdeel graafmachine hydra

Hydraulische sloophamers

Grenzen verleggen

Constant vermogen, duurzaamheid en breekkracht

Wat er ook moet gebeuren, de hydraulische sloophamers van Volvo zijn ontwikkeld om indrukwekkende resultaten neer te zetten. Met een uitstekende slagenergie, een regeling op twee snelheden en een uitgebreid scala aan beschikbare gereedschappen zijn Volvo sloophamers goed voor veel flexibiliteit en een maatwerkoplossing voor iedere toepassing. Elk detail van de Volvo sloophamer is ontwikkeld voor een harmonieuze samenwerking met uw Volvo machine en onze sloophamers worden geleverd als een totaalpakket - inclusief de door u gekozen slangen, koppelingen en gereedschappen - zodat u meteen aan de slag kunt.

Volvo-sloophamers onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid en de ondersteuning en goede naam van Volvo en het dealernetwerk. De sloophamers en werktuigdragers worden verkocht en onderhouden door uw lokale Volvo-dealer en beschikken over een solide fabrieksgarantie. U staat er dus niet alleen voor. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk met Volvo-technici, onderdelen, gereedschappen, werkplaatsen en dealers.

Volvo hydraulische sloophamers – Belangrijkste productkenmerken

In deze video maakt u kennis met de serie hydraulische sloophamers voor graafmachines van Volvo Construction Equipment. Deze duurzame aanbouwdelen zijn ontwikkeld om onder speciale omstandigheden en bij bepaalde toepassingen in optimale harmonie samen te werken met Volvo-graafmachines.

Compacte graafmachine

Elk detail van de Volvo graafmachine is ontwikkeld voor een harmonieuze samenwerking met uw Volvo compacte graafmachine; van het ontwerp van componenten tot en met de perfecte balans als het gaat om gewicht en vermogen.

Overzicht hydraulische sloophamers
Graafmachine met rupsbanden

Kracht, prestatie en flexibiliteit. Wat er ook moet gebeuren, de hydraulische sloophamers van Volvo zijn ontwikkeld om uitstekende resultaten neer te zetten.

Overzicht hydraulische sloophamers
Graafmachine op banden

Een Volvo hydraulische sloophamer is gemaakt voor het zware werk. U kunt dus de zwaarste klussen aanpakken, productiever blijven en dat ook nog eens langer volhouden.

Overzicht hydraulische sloophamers
Volvo-dealerlocator aanbouwdelen
Neem contact op

Wilt u iets bestellen of meer weten? Stuur ons een bericht.

Neem contact op