CONSTRUCTION EQUIPMENT België
volvo aanbouwdeel compacte wiellader

Aanbouwdelen voor compacte wielladers

Snelwissels voor aanbouwdelen

Snelwissels voor aanbouwdelen

Met de hydraulische snelwissel voor aanbouwdelen kunt u aanbouwdelen snel en eenvoudig onderling uitwisselen.

volvo aanbouwdeel compacte wiellader

Snelwissel voor aanbouwdelen VAB-TPZ

Met de Volvo-snelwissel voor aanbouwdelen TPZ (VAB-TPZ) kunt u snel en veilig de aanbouwdelen uitwisselen met de TPZ-interface. Het design van de TPZ-snelwissel voor aanbouwdelen is zodanig dat de lengte van de hefarmen niet toeneemt, wat de prestaties van de machine ten goede komt

Beschikbaar voor: L30G, L35G, L45H, L50H

Snelwissel voor aanbouwdelen Z

Dankzij het open ontwerp en het uitstekende zicht door de Z-snelwissel voor aanbouwdelen, is het aanbouwdeel snel en veilig te verwisselen. Leent zich voor meer aanbouwdelen dan type P.

Beschikbaar voor: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H

Informatie

Snelwissel voor aanbouwdelen VAB-P

Dankzij het open ontwerp en het uitstekende zicht door de P-snelwissel voor aanbouwdelen is het aanbouwdeel snel en veilig te verwisselen.

Beschikbaar voor: L20F, L25F

Informatie

Snelwissel voor aanbouwdelen VAB-SSL

De snelwissel voor aanbouwdelen maakt uitwisseling van aanbouwdelen tussen wielladers en schrankladers mogelijk, conform de norm voor schrankladers

Beschikbaar voor: L30G

Informatie

Gelaste snelwissel voor aanbouwdelen VAB-STD (TPV)

De standaard Volvo-snelwissel voor aanbouwdelen (VAB-STD), ook bekend als TPV, is 's werelds meest gebruikte snelwissel voor aanbouwdelen. Hij werd ontwikkeld door Volvo en heeft zich tientallen jaren overal ter wereld in de praktijk bewezen. Met de VAB-STD kunnen aanbouwdelen van vele machinegeneraties snel en veilig worden gewisseld en het verschaft de machinist een uitstekend zicht bij toepassingen met de originele vorkenborden van Volvo. De ISO-organisatie heeft een internationale norm opgesteld op basis van dit Volvo-ontwerp: ISO 23727.

Beschikbaar voor: L35G, L45H

Informatie

Snelwissel voor aanbouwdelen VAB-STD (TPV)

De standaard Volvo-snelwissel voor aanbouwdelen (VAB-STD), ook bekend als TPV, is 's werelds meest gebruikte snelwissel voor aanbouwdelen. Hij werd ontwikkeld door Volvo en heeft zich tientallen jaren overal ter wereld in de praktijk bewezen. Met de VAB-STD kunt u snel en veilig aanbouwdelen van vele machinegeneraties uitwisselen. De ISO-organisatie heeft een internationale norm opgesteld op basis van dit Volvo-ontwerp: ISO 23727.

Beschikbaar voor: L45H, L50H

Informatie
Volvo-dealerlocator aanbouwdelen
Neem contact op

Wilt u iets bestellen of meer weten? Stuur ons een bericht.

Neem contact op