CONSTRUCTION EQUIPMENT België
volvo aanbouwdeel minigraafmachine

Aanbouwdelen voor compacte graafmachines

Bakken

De perfecte combinatie

Een uitgebreid aanbod aan bakken voor uiteenlopende bodemomstandigheden, bestemd voor onder andere sleuvengraven en materiaalhandling.

Standaardbak – Universele toepassingen

Standaardbakken zijn geschikt voor alle soorten graafwerkzaamheden onder diverse bodemcondities. Ze kunnen materialen zoals grond, klei, zand en vuil verwerken, evenals zwaardere grondsoorten met grind en stenen. Ze beschikken over een verstevigde snijrand en vastgelaste slijtlijsten om hard en dicht materiaal te lijf te gaan en slijtage van de bak te weerstaan.

Beschikbaar voor: EC35D, EC60E, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Informatie

Standaardbak GPX – Zware toepassingen

Deze bak wordt algemeen toegepast bij de meeste graafwerkzaamheden. Hij is geschikt voor grondverzet van bijvoorbeeld zand, leem en modder en voor rotsachtige materialen met grind, stenen en klein tot middelgroot rotsgesteente. De zones die aan sterke slijtage worden blootgesteld, zijn vervaardigd van hoogwaardig staal. Denk aan de snijranden aan de voor- en zijkant naast andere kritieke zones.

Beschikbaar voor: EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Informatie

Vaste slotenbak

Slotenbakken zijn ontworpen voor activiteiten als landinrichting, slotenreiniging, egalisatie, afwerking en terugstorten. De bak beschikt over drainopeningen om gewicht te besparen en het lossen van het materiaal te vergemakkelijken, interne verstevigingsplaten voor extra sterkte en stijfheid, en een opgeschroefde rand die omkeerbaar is.

Beschikbaar voor: EC27D, EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Informatie

Kantelbare slotenbak

Slotenbakken zijn ontworpen voor adiverse werkzaamheden zoals landinrichting, slotenreiniging, egalisatie, afwerking en terugstorten. Een kantelbare slotenbak vormt een uiterst flexibele en veelzijdige oplossing die zijwaarts in beide richtingen kan kantelen. Dankzij de kantelfunctie kunt u op eenvoudige wijze greppels en taluds schoonmaken en egaliseren, waarbij de machine parallel aan de greppel kan werken. De kantelfunctie van 45 graden in beide richtingen maakt het mogelijk om de bak gedurende het gehele werkproces te kantelen.

Beschikbaar voor: EC27D, EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Informatie

Egaliseerbak TGX – Zware toepassingen

De egaliseerbak is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met een rototilt en is ontwikkeld voor accurate en nauwkeurige graafwerkzaamheden, landschapsarchitectuur, afwerking, slotenreiniging, egalisatie, terugstorten en taludwerk. Dankzij de gekantelde hoeken van de bak kunt u dicht in de buurt van objecten werken. Een volle bak is eenvoudig zonder materiaalverlies te roteren. De zones die aan sterke slijtage worden blootgesteld, zijn vervaardigd van hoogwaardig staal. Denk aan de snijranden aan de voor- en zijkant en andere kritieke zones.

Beschikbaar voor: EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Informatie

Sleuvenbak CAX – Zware toepassingen

Ontworpen voor gebruik in nauwe sleuven en vaak gebruikt bij het leggen van kabels. Door het lange bakprofiel kunt u dicht in de buurt van buizen, kabels en andere voorwerpen werken. De zones die aan sterke slijtage worden blootgesteld, zijn vervaardigd van hoogwaardig staal. Denk aan de snijranden aan de voor- en zijkant en andere kritieke zones.

Beschikbaar voor: EC35D, EC60E, ECR25D, ECR35D, ECR40D, ECR50D, ECR58D, ECR88D, EW60E

Informatie
Volvo-dealerlocator aanbouwdelen
Neem contact op

Wilt u iets bestellen of meer weten? Stuur ons een bericht.

Neem contact op