CONSTRUCTION EQUIPMENT België

Volvo Construction Equipment lanceert volledig herziene website in EMEA

De gestroomlijnde navigatie, geschiktheid voor mobiele apparaten en gemoderniseerde opzet van Volvo Construction Equipment's nieuwe website die bestemd is voor klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika maken het platform gebruikersvriendelijk en informatief, ongeacht apparaat.

Volvo Construction Equipment lanceert volledig herziene website in EMEA

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) nodigt u uit om een bezoek te brengen aan de vernieuwde website volvoce.be. De nieuwe website bevat alle waardevolle gegevens die trouwe bezoekers gewend zijn, maar dan in een gebruikersvriendelijker en intuïtiever formaat.

“Onze klanten en zakenrelaties moeten overal en altijd over alle vereiste gegevens kunnen beschikken,” aldus Tom O’Brien, Manager Marketing Systems and Analytics voor de salesregio EMEA van Volvo CE. “Sitebezoekers hebben ongeacht het gebruikte apparaat – laptop, tablets of smartphone – voortaan toegang tot een beter platform dat gebruikmaakt van diverse media, zodat ze snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken.”

Snel vergelijken
De site heeft niet alleen een gestroomlijnd design gekregen dat volledig geschikt is voor gebruik op mobiele apparaten. Het is ook eenvoudiger om producten te vinden en ze te vergelijken door de mogelijkheid om gegevens naast elkaar te leggen. Dankzij de Product Selector kunnen bezoekers in één oogopslag meerdere modellen en hun specificaties bekijken en ze doorklikken voor uitvoeriger informatie, video's en brochures. Het handige aanbouwdelenoverzicht biedt bezoekers de mogelijkheid om snel de beschikbare aanbouwdelen te vinden voor alle Volvo-modellen, variërend van universele snelwissels tot diverse bakken, grijpers, hamers en speciale oplossingen.

Contact met Volvo
De nieuwe website is slechts een van de vele handige manieren om online in contact te treden met Volvo. FacebookTwitterYouTube en Instagram behoren zijn andere opties.

Einde bericht.

September 2016

Breng voor meer informatie een bezoek aan: www.volvoce.com/press
Of neem contact op met:

Anne Bast
VP Corporate Communication
Volvo Construction Equipment
Salesregio EMEA (Europa - Midden-Oosten - Afrika) 
Tel: + 016-541 59 06
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Ga naar http://www.thenewsmarket.com/volvogroup voor video's van de Volvo Group. U kunt er previews bekijken en videomateriaal in MPEG2-formaat of Beta SP-banden bestellen. Aan de registratie en aanvraag van videomateriaal zijn voor de media geen kosten verbonden.