CONSTRUCTION EQUIPMENT België

ANTICIPEER OP PROBLEMEN MET VOLVO S NIEUWE PROACTIEVE BESCHERMING

Met de onlangs geïntroduceerde Proactive Monitoring van Volvo Construction Equipment beschikken dealers en klanten over de tools om de inzetbaarheid van hun machine te maximaliseren en de reparatiekosten terug te dringen.

Anticipeer op problemen met Volvo s nieuwe proactieve bescherming

Proactive Monitoring is een nieuwe uptime-service van Volvo Construction Equipment om de beschikbaarheid van de machine te verhogen, de reparatiekosten tot een minimum te beperken en het risico op onverwachte stilstand sterk te verminderen.

Deze slimme tool is beschikbaar voor nieuwe en bestaande Volvo-klanten en maakt gebruik van innovatieve technologieën waarmee Volvo-dealers op afstand alarmmeldingen en storingscodes van de machines van klanten in de gaten kunnen houden. Door onafhankelijk de afwijkingen van machines te volgen, kunnen Volvo-dealers in een vroegtijdig stadium problemen vaststellen en proactief corrigerende maatregelen treffen voordat de klant beseft dat er sprake is van een probleem. Met de juiste diagnosegegevens en de juiste onderdelen bij de hand kan een Volvo-monteur dan op locatie de reparatie uitvoeren, waardoor de stilstandtijd minimaal is en de machine langer productief en winstgevend blijft.

Totale ondersteuning
Met Proactive Monitoring kunnen klanten ervan uitgaan dat hun machines in veilige handen zijn bij de ervaren, professionele en gecertificeerde Volvo-dealers. Als er een alarmmelding of storingscode optreedt, ontvangt de klant een telefoontje of e-mail van de dealer om te bepalen wanneer de herstelmaatregelen zouden kunnen worden uitgevoerd.

Proactive Monitoring stelt Volvo-dealers daarnaast in staat om aanbevelingen te doen voor een verhoogde inzetbaarheid en lagere operationele kosten. Volvo-dealers gebruiken Proactive Monitoring om klanten te helpen hun uptime, productiviteit en winstgevendheid te maximaliseren door inzicht te verschaffen in de oorzaak van terugkerende problemen aan de machine, door te onderzoeken hoe de machines worden gebruikt en door advies te geven over onderdelen, aanbouwdelen of uitrustingsstukken voor de toepassing.

Gewaarborgde oplossingen
Proactive Monitoring is een optioneel systeem dat leverbaar is voor wielladers en dumpers met knikbesturing van Volvo, voorzien van CareTrack. In het vierde kwartaal van 2016 komt het ook beschikbaar voor de rupsgraafmachines en graafmachines met wielen. Klanten kunnen voor meer informatie contact opnemen met hun plaatselijke dealer om te zien hoe Proactive Monitoring kan helpen hun uptime te vergroten.

Einde bericht.

Breng voor meer informatie een bezoek aan: www.volvoce.com/press

Of neem contact op met:
Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O’Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com