CONSTRUCTION EQUIPMENT België

Het nieuwe Spirit Magazine van Volvo CE belicht megabouwprojecten die de levens van mensen veranderen

De bouwprojecten die in de nieuwe artikelreeks 'Megabouwprojecten' van Spirit Magazine aan bod komen, behelzen meer dan nieuw- en herbouw alleen. Ze transformeren de levens van mensen. Ze zorgen voor betere verbindingen tussen gemeenschappen, bevorderen het verkeer en de handel en bouwen aan slimme en duurzame steden die de tand des tijds kunnen doorstaan.

De nieuwe artikelreeks 'Megabouwprojecten' in Spirit Magazine van Volvo CE belicht enkele van de meest grootschalige, meest ambitieuze en meest gedurfde bouwprojecten ter wereld, variërend van de totale vernieuwing van Interstate 4 in het Amerikaanse Florida tot aan de verhuizing van de complete stad Kiruna in het noorden van Zweden.

“We zijn blij onze nieuwe artikelreeks te kunnen presenteren. Deze megabouwprojecten belichamen het streven van Volvo CE: bouwen aan een wereld waarin we graag leven. Met het nieuwe nummer van Spirit Magazine willen we onze lezers inspireren en hen meenemen naar enkele van de meest indrukwekkende bouwprojecten van deze tijd”, aldus Tiffany Cheng, Global External Communications Director bij Volvo CE.

Volvo CE is van mening dat het met verbeeldingskracht, toewijding en technische innovatie de weg kan wijzen naar een wereld die schoner, slimmer en meer verbonden is. De megabouwprojecten die in de nieuwe artikelreeks aan bod komen belichamen deze visie van Volvo CE.

Met de lancering van 'Megabouwprojecten' in het nieuwe nummer van het digitale Spirit Magazine van 17 oktober jl. versterkt Volvo CE zijn aanwezigheid en bereik online. Liefhebbers van de gedrukte versie van het magazine hoeven zich geen zorgen te maken: ze krijgen nog steeds tweemaal per jaar een nummer toegezonden van het doorgestarte magazine.

“Spirit Magazine was een belangrijke bron van informatie binnen de branche, en dankzij de doorstart zal daar de komende jaren geen verandering in komen. We hopen dat onze trouwe lezers de artikelreeks over nieuwe megaprojecten over de hele wereld met belangstelling zullen doornemen en dat tal van nieuwe bouwfanaten van binnen en buiten de branche hun voorbeeld zullen volgen”, aldus Tiffany Cheng.

Het eerste deel van 'Megabouwprojecten' neemt lezers mee naar de totale vernieuwing van Interstate 4 in Florida, waarbij een van de gevaarlijkste snelwegen in de Verenigde Staten wordt omgetoverd in een hypermoderne snelwegverbinding. 

Het eerste deel van de serie 'Megabouwprojecten' is nu beschikbaar op www.volvoce.com/spirit