CONSTRUCTION EQUIPMENT België

STEVIG VERGRENDELD MET VOLVO’S NIEUWSTE HYDRAULISCHE SNELWISSEL

Volvo's nieuwe hydraulische snelwissel met penbevestiging is de ideale productiviteitsverhogende oplossing voor de compacte graafmachine EC35D en de binnendraaiers ECR35D en ECR40D.

Stevig vergrendeld met Volvo's nieuwste hydraulische snelwissel

Volvo's hydraulische snelwissel met universele penbevestiging is ontwikkeld voor gebruik in combinatie met Volvo's EC35D compacte graafmachine en de binnendraaiers ECR35D en ECR40D en biedt u veelzijdigere en efficiëntere machines die voldoen aan de nieuwste CE-regelgeving en ISO-normen op veiligheidsgebied.

Dankzij de snelwissel kan de machinist snel en eenvoudig alle compatibele Volvo aanbouwdelen aankoppelen zonder de cabine te hoeven verlaten. De machinist kan bovendien wisselen tussen aankoppelen in de standaardstand en aankoppelen met de opening naar voren. De rode pal is voor de machinist een duidelijk signaal dat het aanbouwdeel vergrendeld is. Het aanbouwdeel zit stevig vast dankzij penvergrendeling aan voor- en achterzijde en een hydraulische veiligheidsklep die de druk op peil houdt.

Volvo's hydraulische snelwissel met een uitbreekkracht die zich goed kan meten met die van concurrerende producten maakt hoge productiviteitsniveaus mogelijk. Dankzij het compacte design en het hefoog van de snelwissel is de compacte graafmachine optimaal te benutten.

Het aanbod aan compatibele bakken omvat Volvo graafbakken, vaste en kantelbare sleuvenbakken, hamers en een hydraulische duim (klemarm).

Belangrijkste specificaties:Einde bericht.

Breng voor meer informatie een bezoek aan: www.volvoce.com/press Of neem contact op met:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel.: int. +32 490 65 96 68
E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel.: int. +44 77 33 35 03 07
E-mail: osullivan@se10.com