CONSTRUCTION EQUIPMENT België

GECERTIFICEERD REVISIEPROGRAMMA GEEFT VOLVO-MACHINES EEN NIEUW LEVEN

Met het onlangs geïntroduceerde gecertificeerde revisieprogramma van Volvo Construction Equipment worden de oorspronkelijke sterkte, duurzaamheid en kracht van bestaande Volvo-machines hersteld. Zo behartigen we de financiële belangen van klanten waarmee we een langdurige relatie onderhouden.

Gecertificeerd revisieprogramma geeft Volvo-machines een nieuw leven

Volvo Construction Equipment introduceert zijn nieuwe gecertificeerde revisieprogramma met het doel de levensduur van Volvo-machines te verlengen.Het programma omvat drie gecertificeerde revisiepakketten: het hydraulisch systeem, de aandrijflijn en de machine. Dankzij Volvo's gecertificeerde revisieprogramma gaan Volvo-machines langer mee, zonder dat dit ten koste gaat van het milieu of de financiële middelen van de klant.

Het gecertificeerde revisieprogramma zorgt ervoor dat tekortkomingen aan een Volvo‑machine – klein en groot – worden opgespoord en zo goed mogelijk worden hersteld, voor een optimale investeringswaarde tegen een fractie van de kosten van een nieuw model. Door de totale kosten per uur met 8% te reduceren, kunnen klanten hun cashflow optimaliseren en hun budget efficiënter benutten.

Gereviseerd door Volvo
Het programma leidt niet alleen tot lagere kosten, maar zorgt ook voor een maximale productiviteit en inzetbaarheid van de gereviseerde machines, waardoor ze bijna net zo goed presteren als gloednieuwe machines. Met het gecertificeerde revisieprogramma kunnen klanten rekenen op de prestaties en inzetbaarheid van een nieuwe machine.

Volvo's gecertificeerde revisieprogramma stelt klanten in staat om het werk efficiënter te hervatten in hun vernieuwde machine, op tijd afgeleverd door hun gecertificeerde Volvo-dealer. Volvo-dealers staan in nauw contact met de klant. Ze stemmen de planning van de revisie af op het werkschema van de klant en verschaffen regelmatig updates over de voortgang, zodat de klant er zeker van kan zijn dat de machine weer tijdig inzetbaar is. Bovendien hebben klanten de mogelijkheid om hun machine tijdens de revisie aan te passen, afgestemd op specifieke toepassingen, of om de eisen voor de werklocatie op te schroeven.

Op maat gemaakt
Volvo biedt tal van flexibele gecertificeerde revisiepakketten die op maat zijn gemaakt, afgestemd op de behoeften van de klant. Net als voor alle gedetailleerde revisiepakketten het geval is, wordt de machine uitvoerig onderzocht door een team ervaren Volvo-technici die voor eventuele modificaties rekening houden met de specifieke werkomstandigheden. De erkende Volvo-dealers nemen alle aspecten in overweging om de investeringswaarde voor de klant te optimaliseren, of het nu gaat om het budget, de status van de machine, de zakelijke doelstellingen of de toepassingen. De offerte is dan ook exact afgestemd op de behoeften van de klant.

Gecertificeerde revisie van het hydraulisch systeem
Als u zich zorgen mocht maken over de bedrijfssnelheid van uw graafmachine, dan is de gecertificeerde revisie van het hydraulisch systeem zeker het overwegen waard. Aan de hand van een snelle en eenvoudige beoordeling van de prestaties van de hydraulische machinecomponenten kan een Volvo-technicus vaststellen wat er moet worden gedaan om optimale prestaties te behalen. De gecertificeerde revisie van het hydraulisch systeem biedt klanten een efficiënte oplossing die een geringe technische ingreep vergt. De prestaties van de hydrauliek zijn daarna weer als nieuw.

Gecertificeerde revisie van de aandrijflijn
Als een klant merkt dat de productiviteit van de machine afneemt, kan een erkende Volvo-dealer de vitale onderdelen beoordelen en een oplossing aanbieden om de ingebouwde Volvo-kwaliteit weer tot leven te wekken. Met deze optie kunnen klanten opnieuw de prestaties en inzetbaarheid ervaren die ze van een nieuwe machine verwachten. De gecertificeerde revisie van de aandrijflijn maakt gebruik van de nieuwste stand van de techniek, waardoor de machine weer net zo zuinig is als voorheen en de inzetbaarheid wordt gewaarborgd. Bovendien neemt de flexibiliteit toe dankzij een serie gereviseerde componenten: Volvo Reman.

Gecertificeerde revisie van de machine
Voor Volvo vormt leeftijd slechts een getal. Daarom is de gecertificeerde revisie van de machine speciaal toegesneden op klanten die willen dat hun oudere machines weer als nieuw ogen en presteren. Klanten die voor deze optie kiezen, kunnen uitzien naar een machine die van binnen en buiten een volledige facelift heeft ondergaan, met inbegrip van de aandrijflijn en het hydraulisch systeem, voorzien van de nieuwste technische updates en een nieuwe laklaag. Het is belangrijk om zowel de klant als de machinist tevreden te stellen. We besteden dan ook veel aandacht aan het comfort en de productiviteit van de gebruikersomgeving. Dankzij de gecertificeerde revisie van de machine blijft de Volvo van de klant een echte Volvo die nog lange tijd bergen werk kan verzetten.

Voor meer informatie over deze nieuwe diensten en de beschikbaarheid ervan kunnen klanten contact opnemen met hun lokale Volvo-dealer.

Einde bericht.

Breng voor meer informatie een bezoek aan: www.volvoce.com/press Of neem contact op met:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel.: +32 490 65 96 68
E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Londen
Tel.: +44 77 33 35 03 07
E-mail: osullivan@se10.com