CONSTRUCTION EQUIPMENT België

PRODUCTIVITEITS- EN RENDEMENTSVERHOGING VOOR VOLVO WIELLADERS MET NIEUWE SPECIALE BAKKEN

De nieuwste aanwinsten binnen het aanbod voor wielladerbakken van Volvo Construction Equipment koppelen een slimme constructie aan ongekende duurzaamheid voor blijvende prestaties, ongeacht de toepassing en de omstandigheden op locatie.

Productiviteits- en rendementsverhoging voor Volvo wielladers met nieuwe speciale bakken

Volvo Construction Equipment komt met drie nieuwe bakken die speciaal zijn ontwikkeld voor de Volvo L110-L350 wielladers: een Volvo zandbak, een Volvo overslagbak met een vlakke bodem en een Volvo overslagbak die de bestaande bakuitvoering vervangt.

Met de overslagbakken en de zandbak van Volvo die zich optimaal lenen voor hun toepassing kunnen wielladers maximaal presteren, wat klanten tijd, geld en moeite helpt besparen. Volvo-klanten kunnen uit een ruim aanbod een aanbouwdeel kiezen dat meer dan voldoet aan de vereisten op locatie, wat een hoger rendement garandeert.

Gebouwd op prestaties
De beide overslagbakken van Volvo en de zandbak zijn eenvoudig te vullen, dankzij de slimme bakvorm, de goede verhouding tussen vloer en achterschot en de verzonken gaten. Dankzij deze productieverhogende kenmerken kunnen machinisten in kortere tijd meer werk verzetten en zijn brandstofbesparingen tot 20% mogelijk.

Geoptimaliseerde morsplaten beschermen het hefframe beter tegen vallend materiaal, terwijl de ronde zijsnijplaten het materiaal goed in de bak houden voor een efficiëntere bediening. De bakopeningen zijn minimaal gehouden om vermenging van materiaalkwaliteiten tegen te gaan.

Winst voor het opscheppen
Of u zich nu bezighoudt met dagbouw of grindwinning, de overslagbak van Volvo is uw ideale partner voor productieve en zuinige overslag. Machinebezitters kunnen rekenen op maximale prestaties tegen minimale brandstofkosten, omdat de bak zo gemakkelijk te vullen is. Dit houdt kortere cyclustijden in. Met de Volvo overslagbak kunnen machinisten met minder brandstof hetzelfde werk verrichten, zodat voor minder geld meer te verladen is.De Volvo overslagbak met vlakke bodem is de ideale bak voor overslag, opslag en het verladen van bewerkte materialen zoals zand, grind en aggregaten. Bij gebruik op zand of een andere zachte ondergrond koppelt de bak maximale tractie en uitbreekkracht aan een schone werkomgeving voor het summum van productiviteit en rendement.Bij bediening op een zachte ondergrond waar de banden minder grip hebben is de Volvo zandbak de ideale keuze. De bak met zijn lange bodem die ontwikkeld is voor overslag van zand en aggregaten met een geringe korrelgrootte heeft een maximale indringing voor optimale tractie, terwijl de werkomgeving betere schoon en egaal te houden is dankzij het vlakke design.Voor en door Volvo gemaakt
De Volvo overslagbak, de Volvo overslagbak met vlakke bodem en de Volvo zandbak zijn bestand tegen zware omstandigheden en het resultaat van tientallen jaren ervaring op het gebied van machinebouw. Dit garandeert een lange levensduur. Net als bij alle andere Volvo aanbouwdelen zijn de nieuwste aanwinsten uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze in alle toepassingen het summum van productiviteit en duurzaamheid bieden.

Om de bakken lang te laten meegaan zijn ze op strategische punten voorzien van hoogwaardig staal en slijtdelen, wat ongeplande stilstandtijd beperkt. Hoe zwaar u de Volvo bakken ook belast: de degelijke constructie biedt het summum van machineproductiviteit en -rendement.

Met deze bakken kiezen klanten niet alleen voor de productiefste en betrouwbaarste bakken van de markt, ze opteren ook voor eersteklas support via Volvo's wereldwijd vertakte dealer- en servicenetwerk. Vervangende slijtdelen altijd voorradig. Volvo streeft ernaar klanten een maximale ROI te bieden.

Belangrijkste specificaties:


Einde.

Breng voor meer informatie een bezoek aan: www.volvoce.com/press

Of neem contact op met:
Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel.: +32 490 65 96 68
E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel.: +44 77 33 35 03 07
E-mail: osullivan@se10.com
Save