Construction Equipment Türkiye

Yeni uygulamaya özel kovalar Volvo lastik tekerlekli yükleyici verimliliğini ve karlılığını arttırır

Volvo Construction Equipment'ın lastik tekerlekli yükleyici kovaları yelpazesine yapılan son eklentiler şantiyedeki uygulama ve koşullara uygun uzun dönemli performans için akılı tasarım ve rakipsiz dayanıklılığı birleştirir.

Yeni uygulamaya özel kovalar Volvo lastik tekerlekli yükleyici verimliliğini ve karlılığını arttırır

Volvo Construction Equipment özellikle mevcut modellerin yerini alacak Volvo L110-L350 lastik tekerlekli yükleyicilere uyacak şekilde tasarlanan üç yeni kovayı, Volvo Kum kovası, Volvo Hurda- Geri Dönüşüm Düz Tabanlı kova ve Volvo Hurda- Geri dönüşüm kovası üretime dahil etmiştir.

Uygulama için optimize edilmiş Volvo Hurda- Geri dönüşüm ve Volvo Kum kovaları müşterilere zaman, para ve efor tasarrufunda yardımcı olacak şekilde lastik tekerlekli yükleyicilerin maksimum kapasitede çalışmasına olanak tanır. Geniş bir ataşman yelpazesinden, Volvo müşterileri daha karlı bir çalışma sağlayacak şekilde şantiye gerekliliklerini karşılayacak ve aşacak en uygun ataşmanı seçebilirler.

Performans için şekillendirildi
Akılı bir şekilde tasarlanmış Volvo Hurda- Geri dönüşüm, Volvo Hurda- geri dönüşüm Düz Tabanlı ve Volvo Kum kovalarını kovanın şekli, dengeli taban geri yatma oranı ve gömme delikler sayesinde doldurmak kolaydır. Bu verimlilik arttıran özellikler yakıt verimliliğini oranında arttırmakla birlikte daha hızlı çalışma imkanı sağlar.

Optimize edilmiş dökülme korumaları daha fazla bağlantı koruması için malzemenin yönünü değiştirirken, eğimli yan plakalar daha verimli çalışma için malzemeyi emniyete alarak mükemmel muhafaza sağlar. Farklı malzeme sınıflarının karışmasını önlemek için, kovalar minimize edilmiş ceplere sahiptir.

Her kovada kâr
İster taş ister çakıl ocağı olsun, Volvo Hurda- geri dönüşüm kovası verimli ve yakıt tasarruflu hurda- geri dönüşüm işlemi sağlamak için ideal ortaktır. Kullanıcılar çevrim zamanlarını kısaltan doldurulması kolay kova sayesinde yüksek seviyede performans artı düşük yakıt masrafları bekleyebilirler. Volvo Hurda- Geri dönüşüm kovası ile operatörler daha az yakıtla aynı görevleri yerine getirebilirler, böylece daha az paraya daha fazla malzeme yüklenebilir.

volvo-rehandling-bucketKum, çakıl ve agrega gibi işlenmiş malzemeleri elleçleme, yığma ve yükleme işlemleri için, Volvo Hurda- Geri dönüşüm Düz Tabanlı kovalar kusursuz seçimdir. Kum ve diğer yumuşak arazi üzerindeki uygulamalar için, kova rakipsiz verimlilik ve etkinlik için temiz bir çalışma ortamı sağlamakla birlikte çekiş be koparma kuvvetini maksimize eder.

volvo-rehandling-flat-floor-bucketTekerlek çekişinden taviz verilen yumuşak zemin koşullarında çalışırken, Volvo Kum kovası ideal seçenektir. Kum ve küçük parçalı agregaları elleçlemek için tasarlanan uzun kova tabanı, gelişmiş çekiş için penetrasyonu maksimize ederken düz tasarımıyla temiz ve düz bir çalışma alanı sağlamaya yardımcı olur.

volvo-sand-bucketVolvo tarafından, Volvo için imal edilmiştir
Sert koşullara dayanması için dayanıklı tasarıma sahip, Volvo Hurda- Geri dönüşüm, Volvo Hurda- Geri dönüşüm Düz Tabanlı ve Volvo Kum kovaları uzun hizmet ömrü sağlamak için onlarca yıllık mühendislik tecrübesiyle üretilmiştir. Tüm Volvo ataşmanlarında olduğu gibi, en son eklemeler tüm uygulamalar boyunca en yüksek verimlilik ve dayanıklılık standardından emin olmak için yoğun testlerden geçirilmiştir.
Uzun ömürlü kovalar için, planlanmayan aksaklık sürelerini minimize edecek şekilde yüksek çekme dayanımlı çelik ve aşınmaya karşı dirençli parçalar kritik bölgelere yerleştirilmiştir. Ne kadar sert itilirse itilsinler, Volvo kovaları üstün makine hizmet süresi ve karlılık sağlamak üzere imal edilmiştir.

Pazardaki en verimli ve güvenli kovalara sahip olmaya ek olarak, müşteriler ayrıca Volvo'nun global bayi ve servis ağından mükemmel destek alacaklardır. Aşınan bir parçanın değiştirilmesi gerektiğinde, parça bulunabilirliği garanti edilir. Volvo kendisini müşterilerinin yatırımlarına pozitif dönüş yapmaya adamıştır.

bucket-specs-TR
June 2016

Son.

Daha fazla bilgi için, lütfen www.volvoce.com/press adresini ziyaret edin.
Veya iletişim adresi:

Thorsten Poszwa
Yönetici, Harici Haberleşme
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
E-posta: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
E-posta: osullivan@se10.com