Construction Equipment Türkiye

Volvo 3 VE 4 tonluk kompakt ekskavatörlerine matkap ve hassaslık ekliyor

Volvo Construction Equipment tarafından üretilen yeni ECR35D, EC35D ve ECR40D kompakt ekskavatörler konforlu kabinlere ve hassas işlemler için kullanımı kolay ve gelişmiş kumandalara sahiptir.

Volvo 3 & 4 tonluk kompakt ekskavatörlerine matkap ve hassaslık ekliyor

İşlevi kanıtlanmış bir tasarıma dayanan ECR35D ve ECR40D kısa dönme yarıçaplı kompakt ekskavatörler zorlu bölgelerde güçlü ve hassas şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Bununla birlikte, çok daha konvansiyonel bir model olan EC35D benzer bir mimariye sahiptir ve yüksek düzeyde konfor, performans ve esneklik sağlar. Servis kolaylığı, esneklik ve daha yüksek verimlilik özelliklerinin tümü bu yeni modellerin çeşitli uygulamalar için daha üretken olmalarına yardımcı oluyor.

Yeni üç ve dört ton sınıfındaki Volvo ekskavatörler FOPS, TOPS ve ROPS özellikli sağlam, ferah ve konforlu kabinlere sahiptir. Geniş kapı ve üç noktalı erişim, operatörün sıkça kabine giriş çıkış yapmasının gerektiği bu daha küçük makinelerde özellikle faydalı olacak şekilde güvenli giriş çıkış sağlar. İç kısımda çok konumdan ayarlanabilir koltuk ve konsol aynı süspansiyon üzerine monte edilmiştir ve ahenk içerisinde hareket etmektedir - bu da yol koşulları ne olursa olsun darbe ve titreşim emilimiyle yorgunluğu azaltır ve makinenin kontrol edilmesine yardımcı olur. Hem konvansiyonel model ve onun kısa dönme yarıçaplı benzeri, her konumda mükemmel görüş kabiliyeti sağlar.

Küçük makineler, büyük üretimler
EC35D, yeni D1.8A aşama 3A Volvo motorunu düzgün çalışmayla yüksek performans sağlayan bir hidrolik sistemle bir araya getirir ve bu da müşterilerin tüm uygulamalarda daha az çabayla daha çok iş yapmasını beraberinde getirir. Sezgisel parmak ucu kumandaları çalıştırma kolaylığının yanı sıra operatörün yüksek delme ve kaldırma güçlerinden faydalanmasını veya güçlü hidrolik ataşmanları kolayca çalıştırmasını sağlar.

Yeni Volvo ECR35D ve ECR40D ekskavatörler kısa dönmeli kuyruk yarıçapı ve bom silindirinin kabinin sol alt kısmında bulunması sayesinde zorlu çalışma koşulları için idealdir ve makine ve çevresindekilerin hasar görme riskini azalttığı için sınırlandırılmış iş sahalarında kullanılabilir. Döner kolon ve silindir uzantı konumunda olduğunda paletlerin dahilinde kalır ve dönme ve çıkıntı hareketleri makinenin kolay ve hızlı konumlandırılması için eş zamanlı olarak kontrol edilmektedir.

Operatör arayüzü üstün performans için özel tasarlanmıştır
Her bir makinede operatörlerin bir tuş takımı ve monitörle fonksiyon ve ayarlarda ince ayar yapmasını sağlayan elektronik bir sistem bulunmaktadır. Makinenin davranışının uygulama/operatör tercihlerine tam uyumu için üç adete kadar farklı profil sisteme kaydedilebilir. Bu sistem aynı zamanda şunları içerir:

• Hidrolik akışlar için kabinin içinden hassas ayarlama sağlayan dört adet ataşmana özel düğme.
• Yakıt tüketimini düzeyinde azaltan bir EKO modu.
• Düzleme veya kaldırma gibi uygulamalar için iki adet (kullanıcı tarafından ayarlanabilir) önceden seçilebilir motor devirleri.
• Bir Otomatik rölanti sistemi gürültü rahatsızlığının yanı sıra yakıt tüketimini de azaltır.
• Otomatik Motor Kapatma özelliği motor çalışma saatlerini, bakım maliyetlerini ve makine değer kaybını azaltır.
• Servis hatırlatıcılar.

Daha büyük kolaylık isteyenler için ECR35D, EC35D ve ECR40D modellerde aynı zamanda bu elektronik paketi içermeyen daha geleneksel biçim de mevcuttur.

Hangi model seçilirse seçilsin müşteriler, verimli günlük işlemler sağlayan uzun bir standart özellikler listesine güvenebilirler. İyi bir çekiş gücü ve efektif bir bıçak tasarımına sahip olan bu yeni ekskavatörler dozerle çalışma sırasında yüksek performans sunar. Bıçağın denge fonksiyonu düzleme uygulamalarında hassas son rötuş sağlarken aynı zamanda otomatik iki devirli hareket yeniden konum alma süresini azaltır.

Hırsızlık riskini azaltmak için isteğe bağlı bir çalıştırmayı önleme sistemi bulunmaktadır. Makineyi çalıştırmak için tuş takımıyla üç adet farklı kullanıcı kodu girilebilir. (4 haneli kodlar kullanıcı tarafından seçilebilir).

volvo-ecr35d
Servis bakımları kolay hale getirilmiştir
İşletim süresini en üst boyuta taşımak için Volvo CE tarafından üretilen bu yeni ve kompakt ekskavatörler sahip oldukları bir dizi verimli özellik kombinasyonu sayesinde düşük bir toplam maliyetli sahiplik sağlamak üzere tasarlanır. Geniş açılan kaputlar dolum noktaları ve günlük kontroller için iyi erişim sağlarken arkada bulunan yakıt ve hidrolik dolum boruları iyi şekilde korunur. Hidrolik yağ kontrolü ve dolumu kirlenmenin erken tespit edilmesini sağlayan ve depo dolduğunda bir filtre olarak işlev gören şeffaf bir hazneden yapılır.

Tüm filtreler kolay bakım için sıralı yerleştirilmiştir ve servis kontrol noktalarına zeminden erişilebilir. Gresle yağlama aralıkları günlük bakım gereksinimini azaltmak amacıyla 50 saate uzatılmıştır.

İş odaklı araçlar
Volvo bu yeni makineleri desteklemek için kapsamlı bir ataşman serisi ve Müşteri Çözümleri sunar. Bunlar, tümü esneklik ve verimlilik sunan mekanik veya hidrolik hızlı bağlantıları, hidrolik baş parmak, kırıcı veya hendek açma kepçesini içerir.

Kilit özellikler:
Aşama IIIA- uyumlu motorlara sahip Volvo ECR35D, EC35D ve ECR40D EMEA dahilinde mevcuttur.
ECR35D-specs-TRSona erme.

Daha ayrıntılı bilgi için lütfen www.volvoce.com/press adresini ziyaret edin veya aşağıdaki bilgileri

kullanarak iletişime geçin:
Thorsten Poszwa
Dış İlişkiler Direktörü
Volvo Construction Equipment
Tel: uluslararası +32 490 65 96 68
E-posta: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: uluslararası +44 77 333 50307
Eposta: osullivan@se10.com
Save