Construction Equipment Türkiye

Sertifikalı Revizyon Programı Volvo makinelerine yeni bir soluk getiriyor

Volvo Construction Equipment Volvo makineleri için uzun bir hizmet ömrünü garanti altına almak için yeni Sertifikalı Revizyon Programını başlatıyor. Sertifikalı Hidrolik Revizyonu, Sertifikalı Aktarma Organı Revizyonu ve Sertifikalı Makine Revizyonu olmak üzere üç pakette oluşan, Volvo Sertifikalı Revizyon Programı Volvo makinelerinin ömrünü çevre veya müşterinin mali durumundan taviz vermeden uzatır.

Sertifikalı Revizyon Programı Volvo makinelerine yeni bir soluk getiriyor

Büyük veya küçük, Sertifikalı Revizyon Programı Volvo makinenin performansındaki açığı bulur, ekipmanı en iyi durumuna geri getirir ve uzun dönemli yatırım değerini yeni model maliyetinin küçük bir bölümü edece bir değere optimize eder. Saat başına toplam maliyeti %8 oranında düşürerek, program müşterileri nakit akışını optimize etmelerini ve bütçelerini arttırmalarına olanak tanır.

Volvo tarafından Revizyon
Program sadece maliyeti düşürmekle kalmaz ayrıca mevcut donanımın verimliliğini ve hizmet süresini de maksimize eder, üretim hattından henüz ayrılmış gibi performans göstermesi için revize eder. Sertifikalı Revizyon Programı ile, müşteriler yeni bir makineden beklenen tüm performans ve hizmet süresini tecrübe edebilirler.

Volvo Sertifikalı Revizyon Programı, sertifikalı Volvo bayileri tarafından zamanında teslimat ile müşterilerin yeni revize edilmiş makinelerini daha etkin bir şekilde yeniden rayına oturtmalarına olanak tanır. Yolun her adımında, Volvo bayileri makine restorasyonunu müşterilerin programlarına uyacak şekilde planlarlar ve revizyonun zamanında tamamlanacağından emin olunması için düzenli ilerleme güncellemeleri sağlarlar. Ek bir bonus olarak, müşteriler revizyon prosesi sırasında makinelerini özel uygulamalar için modifiye etme ve şantiye gerekliliklerinin ötesine geçme fırsatına sahiptirler.

İhtiyaca özel
Volvo müşterilerin gerekliliklerini karşılamak için ihtiyaca özel esnek bir Sertifikalı Revizyon paketleri yelpazesi sunar. Tüm Sertifikalı Revizyon paketlerinde olduğu gibi, yetenekli Volvo teknisyenlerinden oluşan bir ekip detaylı bir makine değerlendirmesi yapar ve potansiyel modifikasyonlar için özel çalışma ortamlarını hesaba katarlar. Müşterilerin yatırım değerini optimize etmek için, Volvo sertifikalı bayiler bütçeden iş hedefleri uygulamalar için makine durumuna kadar her şeyi hesaba katarlar ve müşterilerin ihtiyaçlarıyla kusursuz bir şekilde uyuşan bir teklif oluştururlar.

Sertifikalı Hidrolik Revizyonu
Ekskavatörlerinin çalışma hızı ile ilgilenenler için, Sertifikalı Hidrolik Revizyonu üzerinde düşünülmesi gereken bir tekliftir. Makinenin hidrolik bileşenlerinin performansının hızlı bir değerlendirmesi ile, bir Volvo teknisyeni optimum performans edinilmesi için gerekli iş miktarını değerlendirebilir. Sertifikalı Hidrolik Revizyonu ile, müşteriler minimum teknik işlem gerektiren ve yüzde 100 geri kazanılmış hidrolik performansı sağlayan etkili bir çözüm bekleyebilirler.

Sertifikalı Aktarma Organı Revizyonu

Müşteri makine verimliliğinin seviyesinin düşmesi durumuyla karşı karşıya ise, sertifikalı bir Volvo bayi hayati bileşenleri değerlendirip tam yapısal Volvo kalitesini hayata geri döndürmek için bir çözüm geliştirerek yardımcı olabilir. Bu seçenek ile, müşteriler yeni bir makineden bekledikleri performans ve hizmet süresini yeniden tecrübe edebilirler. Son mühendislik güncellemelerini kullanarak, Sertifikalı Aktarma Organı Revizyonu yakıt tüketimini eski haline getirir, bir Volvo Rev Gör bileşenleri ile daha büyük bir esneklik sunar ve yüksek hizmet süresini garanti eder.

Sertifikalı Makine Revizyonu
Volvo için, yaş sadece bir rakamdır. Bu nedenle Sertifikalı Makine Revizyonu özellikle eski mallarının yeni gibi görünmesini ve çalışmasını isteyen müşteriler için tasarlanmıştır. Bu teklifi tercih edenler aktarma organı, ve hidrolikler ile birlikte en son mühendislik güncellemeleri ve taze boya katmanı dahil içten dışa makinelerini komple revize etmiş olurlar. Hem müşterileri hem de operatörleri mutlu etmek önemlidir, bu nedenle en konforlu ve verimli operatör ortamı sağlamaya yakın dikkat gösteriyoruz. Sertifikalı Makine Revizyonu ile, müşteriler çok çalışan makinelerinin ömrünü uzatarak Volvo'larının Volvo olarak kalmasını sağlayabilirler.

Bu yeni hizmetler hakkında daha fazla bilgi sağlama ve durumlarının uygunluğu hakkında bilgi almak için yerel sertifikalı Volvo bayileri üzerinden müşterilere ulaşılabilir.

Son.

Ayrıntılı bilgiler için, lütfen www.volvoce.com/press adresini ziyaret ediniz. Veya iletişim adresi:

Thorsten Poszwa
Yönetici, Harici Haberleşme
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
E-posta: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com