Construction Equipment Türkiye

75 ton Volvo EC750E verimliliği ve karlılığı en üst seviyeye taşır

Volvo Construction Equipment tarafından üretilen EC750E paletli ekskavatör yakıt tasarrufu alanında yeniliklere sahiptir, artan verimliliği yüksek performansla sunar bu da yatırımınızdan en yüksek kazancı sağlamanızı garanti altına alır.

75 ton Volvo EC750E verimliliği ve karlılığı en üst seviyeye taşır

Volvo Construction Equipment tarafından üretilen EC750E, 75 ton sınıfı bir paletli ekskavatördür ve her uygulamada yüksek kapasitede çalışabilmesini sağlayan mükemmel bir güç ve denge uyumuna sahiptir. Volvo'nun Tier 4 Final/Stage IV uyumlu D16 motoru ile tahriklenen ağır hizmet ekskavatörü artan 374 kW/502 hp beygir gücü ile gelişmiş yakıt tasarrufu teknolojisini kullanır ve en yüksek verimi ve karı sağlamak için yüksek hassasiyette bir çalışma sağlar.

EC750E yenilikçi elektro-hidrolik teknolojisi ile donatılmıştır, dayanıklı motoru ile uyumlu olarak çalışması için optimize edilmiştir ve üstün operatör kontrolü ile verimlilik sağlar. Volvo'nun gelişmiş ECO modu ile hidrolik sistem, hidrolik devredeki iç kayıpların azaltılması için birlikte çalışır ve çoğu çalışma koşulunda hiçbir performans kaybı olmadan yakıt tasarrufunun artmasını sağlar.

Operatör düşünülerek tasarlanmış, sektörde öncü Volvo kabin yüksek operatör çalışma verimi için düşük sesli ortam ile üstün bir çalışma deneyimi sunar. Ergonomik olarak yerleştirilen arabirimler - manevra kolları, klavye ve LCD monitörü - ve net her yönde görüş maksimum verim ve kullanım kolaylığı sağlar. Operatörün yenilenmiş, zinde ve odaklanmış hissetmesi için geniş kabin eşyalarınız ve ayak koyma yeri için yeterli alana, 12 klima fanına ve ayarlanabilir bir koltuğa sahiptir.

Üstün performans
En zorlu koşullarda bile EC750E üstün kazma performansına sahiptir, üstelik yatırımınızdan en iyi verimi almanızı sağlamak için 323/342(takviyeli) kN maksimum fren gücü, iyi yakıt tasarrufu ve kısa devir süresini birlikte sunar. İyi dengelenmiş ekskavatör geniş paletlere, uzun palet boylarına, çıkartılabilir alt takıma ve daha iyi denge için optimize edilmiş karşı ağırlığa sahiptir, bunlar operatörlerin olumsuz arazi koşullarında güvenle çalışmasını sağlar.

Entegre edilmiş bir çalışma modu sistemi yakıt tasarrufunu ve makine performansını arttırmak için tasarlanmıştır ve operatörlerin işleri için en iyi çalışma modunu seçmelerine izin vererek her iş için doğru konfigürasyonu sağlar.

Kontrol edilebilirliği daha da arttırmak için, bu makineler yüksek sistem basıncı ve dayanıklı paletler ile donatılmıştır, bu rampa tırmanılırken veya inişli çıkışlı arazilerde yüksek güç ve kullanım kolaylığı sağlar. İş alanlarının ulaşılması zor kısımlarına erişim ve yeni geliştirilmiş komple elektro-hidrolik sistem ile, müşteriler devir sürelerini minimuma indirip karlarını artırabilirler.

Eşsiz çalışabilme süresi
Her uygulama için her zaman mevcut ve hazır, dayanıklı EC750E maksimum sorunsuz çalışabilme süresine ulaşmak için tasarlanmıştır. Makinenin ağır hizmet tasarımı, güvenilir ve yıpranmaya dayanıklı bileşenleri ve kolay servis erişimi müşterilerin işlerini hızlı ve gecikme olmadan bitirebilmelerini sağlayacaktır.

EC750E sağlamlaştırılmış ağır hizmet tipi, yüksek esneklikte çelikten boma ve kola sahiptir, bunlar makine ile uyum içinde çalışarak çalışabilme süresini ve performansı en üst düzeye çıkartmak için tasarlanmıştır. Zorlu koşullarda bile koruma ve güvenilirlik için, kolun altına çelik şeritler kaynak yapılmıştır ve makinenin al kısmında dahil bir ağır hizmet tipi plaka mevcuttur. Korumalı bileşenler ile üretilmiştir, uzun kullanım ömrü için güçlü şasi yapısı ve zorlu uygulamalarda bile korunan çalışabilme süresi müşterilerin neredeyse durmadan verim almasını sağlar.

Çalışabilme süresini daha da artırmak için makine müşteriye geniş açılan ve uygun yerleştirilmiş bölme kapıları ile ortadaki ve çevreleyen platformlar kullanılarak hızlı ve güvenli servis sağlar.

Ekstra güvenlik ve dayanıklılık için, opsiyonel FOG (Düşen Nesne Koruması) ve FOS (Düşen Nesne Koruma Yapısı) sertifikalı kabinler zorlu uygulamalarda çalışırken rahatlık sağlar. EC750E ayrıca fazladan koruma için komple uzunlukta bir palet koruması ile donatılabilir.

Artan çok yönlülük
Çok yönlülüğün arttırılması için, bu ekskavatörler geniş bir dayanıklı ataşman yelpazesi ile uyumludur, genel amaç, ağır hizmet tipi ve çok zorlu hizmet tipi kepçeler de dahil. Volvo makineleri ile uyumlu çalışması amacı ile özel üretilen Volvo ataşmanları sağlam ve güvenilir bir birim oluştururlar.
Volvo'nun ağır hizmet tipi ve çok zorlu hizmet tipi kepçeleri yıpranma karşıtı plakalar kullanılarak üretilmiştir, bu sert maddelerin kazınmasında üstünlük sağlar. Taş ocağı ve maden çalışmaları için mükemmeldir, müşteriler üstün performans ve uzun ömür için yüksek kalitede malzemelerden yapılmış bu dayanıklı makineye güvenebilirler. Kepçenin dayanıklılığını artırmak için Volvo kepçeler yüksek çelikten yapılmıştır ve geniş bir diş, yan kesici, bölüm yelpazesi ve ek koruma için yıpranma tabakaları ile mevcuttur.

EC750E en zorlu materyalleri ile kırmak için Volvo hidrolik kırıcı ile donatılabilir. Sürekli güç ve yüksek fren gücü ile, müşteriler maksimum etki ve dayanıklılıktan faydalanabilir.

Volvo ayrıca ataşman yönetim sistemi de sunar ve 20'ye kadar farklı ataşman ayarlarının saklanmasına izin verir. Sistem operatörün hidrolik akışı ve kabin içerisindeki basıncı dokunmatik monitör ile ayarlamasına izin verir, birçok ataşmanın kullanımı sırasında çok yönlülüğü sağlar.

Temel özellikler:
EC750E-spcs-TRSon.

Ayrıntılı bilgiler için, lütfen www.volvoce.com /press adresini ziyaret ediniz.

Veya iletişim adresi:
Thorsten Poszwa  
Yönetici, Harici Haberleşme  
Volvo Construction Equipment
Tel: int + 32 490 65 96 68  
E-posta: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
E-posta: osullivan@se10.com