Construction Equipment Türkiye

2016 Volvo CE Operatörler Kulübü Finali için EMEA'nın en iyilerinin bir araya gelmesi

Birkaç hafta içinde Volvo Construction Equipment, EMEA'nın en iyi operatörlerinin 20 kadarını Operatörler Kulübü Finalindeki epik karşılaşmada hız, hassasiyet ve teknik açısından birbirleriyle yarıştıracaktır. Eylem 8 Ekim Cumartesi günü 09:00 CET'ten itibaren canlı olarak Facebook üzerinden yayınlanacak.

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) tarafından organize edilen yıllık Operatörler Kulübü Finali inşaat endüstrisinin en zorlu hassas çalışma testlerinden biridir. Bu yılki etkinlikte EMEA bölgesindeki (Avusturya, Danimarka, Fransa, Almanya, İtalya, Polonya, Rusya, İsviçre, Türkiye ve İngiltere) 10 ülkeden 20 yarı finalistin Volvo CE'nin Fransa Belley'deki kompakt ekskavatör tesisinde zorlu ve alışılmadık zorluklar içeren finalini göreceğiz. Hatalar için verilen cezalar hesaba katıldıktan sonra en hızlı süreye sahip operatör 2016 yılı Operatörler Kulübü şampiyonu olarak adlandırılacaktır.

Geçen yıl bu onur belirli bir uzunluktaki boruyu Volvo L120H tekerlekli yükleyici kovasının her iki tarafındaki labirentten sadece 2:05 saniyede geçirmeyi başararak üçüncü kez bu yarışmayı kazanan Avusturya'dan Othmar Pletzer'e gitti. Pletzer unvanını 2016 yılında bir kez daha korumaya çalışacak.

Büyüyen bir topluluk
Operatörler Kulübü ilk olarak 1998 yılında Almanya'da başlatıldı ve her markadan makine operatörlerine açıktır. Bugün 21.500'den fazla üyeye sahip olmakla birlikte sürekli olarak büyümeye devam etmektedir. Sadece Nisan ayında Bauma'da çarpıcı şekilde 1.017 yeni üye katıldı. Bu arada, bu yıl Çek Cumhuriyetinde tamamen yeni bir şube eklendi.

Her bir Operatörler Kulübü şubesi yıl boyunca kendi etkinliklerini yapar ve operatörlere güvenli bir ortamda becerilerini tazeleme ve deneyimlerini grup üyeleriyle paylaşma imkanı verir. Yerel Operatörler Kulübü portalları ve sosyal medya grupları vasıtasıyla ağ iletişimi fırsatları da mevcuttur. Diğer üyelik avantajları Bauma'dak gibi sergilere ücretsiz giriş, ayrıcalıklı ikramlar, fabrika ziyaretleri ve Volvo CE alışverişerinde indirimleri içerir.

Volvo CE Satış Bölgesi EMEA dahilinde başkan yardımcısı ve Operatörler Kulübü Finaline ev sahipliği yapan Niclas Wahlström, "Operatörler Kulübü Volvo CE'de bizim için operatörlere yaptıkları karşılığında bir şeyler sunmak adına mükemmel bir yoldur" der.

Volvo CE Satış Bölgesi EMEA dahilinde Pazarlama ve Satış Desteği başkan yardımcısı Val Ledden "Kulüp ayrıca malinelerimizi daha güvenli, kullanımı kolay ve konforlu ve aynı zamanda verimli olacak şekilde tasarlayabilmemiz amacıyla, onları her gün kullananların ihtiyaçlarını ve önceliklerini dinlememiz için güveli bir kanal sağlar" der.

Eylemi Facebook üzerinden canlı izleyin
Volvo CE 2016 Operatörler Kulübü Finalinden tüm aksiyonu 
Volvo CE Global Facebook sayfasında, 8 Ekim Cumartesi günü 09:00 CET'den başlayarak canlı olarak yayınlayacaktır.

Wahlström "Bu bazı bölgelerdeki en profesyonel operatörlere iş üstünde tanıklık etmek için mükemmel bir fırsat. Yarı finalistlerimiz yıl boyunca yerel etkinliklerde binlerce operatörü yendiler, bu size ne kadar becerikli oldukları konusunda fikir verebilir. Onlardan çok iyi bir gösteri yapmalarını bekliyoruz!" diyerek katkıda bulunur.

Son.

Eylül 2016

Ayrıntılı bilgiler için, lütfen www.volvoce.com/press adresini ziyaret ediniz.
Veya iletişim adresi:

Anne Bast
Kurumsal İletişim Başkan Yardımcısı
Volvo Construction Equipment
Satış Bölgesi EMEA (Avrupa - Orta Doğu - Afrika)                 
Tel: +46 16-541 59 06
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
Londra
Tel: +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Volvo Group tarafından yayınlanan standart videoya erişim için http://www.thenewsmarket.com/volvogroup adresini ziyaret edin.  Video materyalini MPEG2 dosyaları ve Beta SP bantları halinde önizleyebilir ve talep edebilirsiniz.  Kayıt ve video materyalleri medya için ücretsizdir.