Fabriksrenoverade komponenter - Volvo Reman : Swecon Anläggningsmaskiner
Volvo Reman

Volvo Reman
Fabriksrenoverade komponenter

Med Volvos fabriksrenoverade komponenter får du samma höga kvalitet och långa livslängd som nya Volvo-komponenter – men till ett lägre pris. Du kan dra nytta av snabbt byte för kortast möjliga stilleståndstid och en fullvärdig Volvo-garanti.

Det breda utbudet av Volvo Reman fabriksrenoverade komponenter omfattar allt från motorer, turboaggregat och slutväxlar till kylare och hydraulpumpar.

Långsiktig prestanda och pålitlighet
Detta är mycket mer än en vanlig rekonditionering – vår service omfattar som standard alla de senaste uppgraderingarna och tekniska modifieringarna. Komponenten blir alltså bättre än den som den ersätter.

Den genomgår också rigorösa tester för att garantera perfekt passform och långvarig prestanda. Därför kan värdet av Volvo Reman fabriksrenoverade komponenter bara jämföras med priset på en ny originalkomponent – och inte med kostnaderna för en reparation eller en enklare rekonditionering.

Din gamla komponent skickas till vår renoveringsanläggning för att få nytt liv, vilket är bra för miljön. Alla vinner helt enkelt!

Mer information om Volvo Reman fabriksrenoverade komponenter kan du få från din lokala Volvo-återförsäljare.