Anne Bast utnämnd till Vice President, Corporate Communications hos Volvo Construction Equipment EMEA - Nyheter & pressmeddelanden : Swecon Anläggningsmaskiner
2013-07-09 

Anne Bast utnämnd till Vice President, Corporate Communications hos Volvo Construction Equipment EMEAAnne Bast


Med omedelbar verkan har Anne Bast tilldelats posten som Vice President, företagskommunikation, hos Volvo Construction Equipment:s EMEA-organisation. Som en del av den lokala företagsledningsgruppen, kommer hon att hjälpa till att driva både intern kommunikation och pressrelationer för regionen, samtidigt som hon kommer att fortsätta att utveckla företagets kommunikationsstandarder och metoder för kommunikation inom både försäljnings- och tillverkningsverksamheten.

Med det regionala huvudkontoret i Eskilstuna som bas kommer Anne att koordinera kommunikationen av både global och regional information, där hon rapporterar till regionens president Tomas Kuta.

Anne, 39, har en examen i Business Administration och Economics vid Mälardalens Universitet och kom till Volvo CE år 2000, där hon sedan dess har haft ett antal internationella uppdrag. Hennes två senaste uppgifter har varit att leda globala interna kommunikationer vid Volvo CE:s högkvarter i Bryssel och sedan år 2009 att leda arbetet med Volvo CE:s företagskommunikation i Asien och Stillahavsregionen, med placering i Singapore.

I en kommentar till hennes utnämning säger Anne: "Jag är entusiastisk över denna möjlighet och ser fram emot att arbeta på diverse marknader som utgör Volvo CE:s största geografiska försäljningsregion. Den omspänner allt från de växande marknaderna i Afrika, till nya produktionsinvesteringar i Ryssland och införandet av den senaste motorteknologin i Europa – denna region har allt."

Slut.

Juli 2013

Mer information finns på www.volvoce.com/press

Eller kontakta:

 

Thorsten Poszwa

Chef, extern kommunikation

Volvo Construction Equipment

Tel: int +32 2482 5021

E-post: thorsten.poszwa@volvo.com

Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

 

Brian O’Sullivan

SE10

London

Tel: int +44 77 333 50307

E-post: osullivan@se10.com