Swecondagarna 2015 - besök branschdagen den 13 juni i Eskilstuna (Volvodagarna / Volvo Days) - Swecondagarna : Swecon Anläggningsmaskiner

Swecondagarna 2015 - den stora branschfesten i Eskilstuna

Nu är det fest igen på Volvo Customer Center på Bolindervägen i Eskilstuna. Missa inte detta tillfälle att uppleva Volvos nyheter och kompletta maskinprogram i en helt unik miljö! 

På en av Volvo Construction Equipments mest imponerande och största demoanläggningar i världen har vi runt 90 maskiner på plats för den stora Volvofesten i juni! Du kan inte uppleva detta på många ställen i världen! 

Förra året utökades det 750 000 m2 stora området under branschdagen då Swecon öppnade upp sin nya verkstadsanläggning. Vi är tillbaka med det konceptet, inklusive det intilliggande mässtorget. Där träffar du våra kunniga leverantörer! 

Förutom branschdagen kan även anställdas- och allmänhetens dag besökas.

SWECONS BRANSCHDAG, LÖRDAG 13/6
- denna dag bjuder vi in alla som på något sätt har anknytning till branschen; kunder, förare, ägare, inköpare, tekniker, leverantörer m fl. Alla är välkomna!

PROGRAM 13 JUNI

08.00  Parkeringen öppnar
Servering av kaffe och smörgås hos Swecon
Busstransfer från parkering
10.00  Volvo Customer Center öppnar
10.55  Besökarna hälsas välkomna vid läktaren
Carl Gindahl, Exhibition/Event Director Volvo CE och Christer Söderberg, VD Swecon.
11.00  Maskinshow
11.50  Provkörningsstationerna öppnar (18 år)
12.00  Lunch i maskinhallen
15.45  Stationerna stänger
Summering och prisutdelning på läktaren
16.00  Avslutning

Anställdas Dag, fredag 12/6
- denna dag är för Swecons och Volvo CE:s anställda. Parkeringen öppnar kl 17.00 och maskinshowen med efterföljande  medåkning för barnen kl 18.00  (ingen anmälan).

Allmänhetens Dag, söndag 14/6
- denna dag är för  maskinintresserade från allmänheten. Parkeringen öppnar kl 10.00 och maskinshowen med efterföljande medåkning för barnen kl 11.00 (ingen anmälan).

Varför inte kombinera er vistelse med ett besök på Munktellmuseet?