Swecondagarna 2014 - besök branschdagen den 14 juni i Eskilstuna (Volvodagarna / Volvo Days) - Swecondagarna : Swecon Anläggningsmaskiner

Swecondagarna 2014 - den stora sommarfesten på Volvo Customer Center i Eskilstuna

Nu planeras det för fest på Volvo Customer Center på Bolindervägen i Eskilstuna. Den 14 juni är det dags för branschdagen av Swecondagarna 2014. Missa inte detta tillfälle att uppleva Volvos nyheter och kompletta maskinprogram i en helt unik miljö! 

På Volvo Construction Equipments mest imponerande och största demoanläggning i världen har vi runt 70 maskiner på plats för den stora Volvofesten i sommar.

Branschdag, lördag 14/6 kl 10.00-15.00
- denna dag är reserverad för kunder och företag verksamma i anläggningsbranschen. Dagen inleds med kaffe och smörgås, sedan en maskinshow kl 11.00, därefter provkörning och lunch. Parkeringen öppnar kl 08.00. Anmälan sker här via ett formulär.

Missa inte detta unika tillfälle att provköra maskiner i sitt rätta element på en unik anläggning. Under dagen kan du delta i olika tävlingar som utmanar dina kunskaper bakom spak och ratt.

Anställdas Dag, fredag 27/6
- denna dag är för Swecons och Volvo CE:s anställda. Parkeringen öppnar kl 17.00 och maskinshowen med efterföljande  medåkning för barnen kl 18.00 (ingen anmälan).

Allmänhetens Dag, lördag 28/6
- denna dag är för  maskinintresserade från allmänheten. Parkeringen öppnar kl 10.00 och maskinshowen med efterföljande medåkning för barnen kl 11.00 (ingen anmälan).

Varför inte kombinera er vistelse med ett besök på Munktellmuseet?