Load Up North 2013: 27-29 september med Volvo Construction Equipment och Swecon i Boden - Load Up North : Swecon Anläggningsmaskiner
Load Up North 2013 - maskinmässa i Boden med Volvo och Swecon Anläggningsmaskiner

Besök Swecon på Load Up North i Boden!

Att marknaden är glödhet i Norra Sverige har väl alla klart för sig idag. Mässan Load Up North 2013 handlar om utställning, provkörning, demonstrationer, rekrytering och nätverkande. Swecon och Volvo finns givetvis på plats med sina senaste produkter och tjänster.

Se bilder från Swecons monter på Facebook!

Swecon kommer ha en monter på 300 kvm där cirka 15 maskiner kommer att visas, varav några för provkörning. Vi vill visa upp ett urval av Volvos breda produktprogram och tryggheten i att handla av Swecon.

Bland annat visas vår näst största hjullastare Volvo L250G, den nya hjullastaren Volvo L180G med tiltbar hytt och Volvo L120G med OptiShift.  Bland grävmaskinerna kan du bekanta dig med Volvo EC250DL och EC300DL.

Passa även på att prata med Robert Dahlgren som tävlar med Volvo Polestar Performance i STCC. Han har då precis avslutat säsongen och har teamets Volvo S60 med sig i Swecons monter tillsammans med Swecons Volvo L60G PCP.

– Det ska bli roligt att medverkan på en mässa här uppe i norr. Det har vi inte haft tidigare, så det ska bli intressant att se hur det utfaller. Det verkar vara en lagom stor mässa. Kunderna hinner runt på en dag och träffa utställarna och se produktutbudet, säger Ove Meander, försäljningschef på Swecons rorra region.

Boden är idag ett centrum för branschen med stora etableringar klara och fler på väg in. Load Up North är skapad som en mötesplats för att lättare kunna överskåda marknaden och träffa de leverantörer som är intresserade av att sälja sina produkter i norr.