Introduksjon - CareTrack : Volvo Maskin AS
Volvo Construction Equipment's CareTrack telematikksystem, gir rapporter om drivstofforbruk, driftstimer og geografisk lokalisering

CareTrack: Styring av maskinparken er gjort enkel

CareTrack er Volvo Construction Equipment's telematikksystem som gir deg tilgang til et bredt spekter av informasjon fra maskinovervåking, konstruert for å spare deg for tid og penger.

Systemet genererer en rekke rapporter – herunder drivstofforbruk, driftstimer og geografisk plassering – via en nettportal, samt varsler på SMS/e-mail.

CareTrack-portalen kan også brukes til å styre maskinservice og bestilling av slitedeler. Med denne ressursen, kan maskinledere redusere drivstoffkostnader, optimalisere ytelsen hos maskin og maskinfører og administrere service og vedlikehold for å maksimere tilgjengelig driftstid.

Hold kontakten med dine maskiner via fjernovervåking, og opplev nye nivåer av kontroll og effektivitet med CareTrack.

Topp egenskaper hos CareTrack er bl.a.:

Spar tid

 Volvo Construction Equipment CarTrack telematikksystem sparer tid ved å planlegge service og vedlikehold på forhånd

Øk driftstiden ved å planlegge behovet for service og vedlikehold på forhånd, unngå potensielle problemer. Forhandlere kan også feilsøke eksternt, – og redusere tiden til service til et minimum.

Spar penger

 Volvo Construction Equipments CareTrack telematikksystem gir driftsrapporter som hjelper deg å spare penger

Driftsrapporter tillater deg å identifisere informasjon om inaktiv tid, noe som gir deg muligheten til å redusere drivstofforbruk, uproduktive driftstimer og servicekostnader.

Uendelige muligheter

Volvo Construction Equipments CareTrack telematikksystem gir tilgang til et vell av informasjon

Fra data om drivstofforbruk til lokalisering og driftsrapporter, gir CareTrack deg tilgang til en mengde informasjon, slik at du kan få mest mulig ut av maskinen din.

CareTrack standard

Tilgang til maskinens driftstimer og lokalisering, styre maskinens serviceplaner og innkjøp av slitedeler via nettportalen, og kunne se maskinene dine på ett kart.

Sporing og status

Geo- og tidsbegrensning vil varsle deg dersom en maskin går utenfor forhåndsinnstilte lokaliserings- og tidsbegrensninger. En statusrapport gir tilgang til drivstoffnivå, maskinens lokalisering og driftstimer.

Drift

Optimalisér maskinparken din og maksimér produktiviteten med drivstofforbruk, maskinutnyttelse og rapporter om ineffektiv drift. Sammenligne hvordan maskinene blir brukt og planlegg servicene.

Produksjon

Rammestyrte dumpere utstyrt med veiesystem viser maskinen sanne produktivitet i tonn/liter. Data kan brukes til å støtte opplæring av maskinfører, redusere drivstofforbruket og øke komponentenes levetid.

Tyverisikring

Gravemaskiner kan utstyres med et sporingssystem. Motta e-mail/SMS-varsling når en utløser blir aktivert og sperr maskinen via nettportalen.

Kommunikasjon

Maskiner utstyrt med satellittmodem, aktivert av din Volvo-forhandler, kan overføre data via satellitt i områder der ingen eller kun svak mobiltelefon-forbindelse er tilgjengelig.

API

API omgjør CareTrack-data slik at de kan overføres til ditt eget styringssystem.
To alternativer leveres, avhengig av nivået på ønsket informasjon.

Tilgjengeligheten til pakkene kan, som nevnt ovenfor, variere fra ett land til et annet. Volvo-forhandleren gir deg gjerne mer detaljert informasjon.

Finn ut hvordan CareTrack kan forbedre effektiviteten din: