Innovation Forum fremhever Volvo's fremtidstanker - Pressemeldinger : Volvo Maskin AS
30.08.2013 

Innovation Forum fremhever Volvo's fremtidstankerInnovation Forum highlights Volvo future thinking
På sitt første "Innovation Forum" holdt i Eskilstuna, Sverige, i august, orienterte Volvo Construction Equipment (Volvo CE) detaljert om sin kultur innen kreativitet og oppfinnsomhet som gjennomsyrer alle faser av produktutvikling, fra design gjennom produksjon - samt sin klare visjon for fremtiden.

Arrangementet belyste hvilken rolle innovasjon spiller innenfor drivlinjer, det fremvoksende engineeringsmarkedet , design, selskapets kjerneverdier for kvalitet, sikkerhet og miljøvern samt Tier 4 Final/Stage IV-motorer og fremtidens teknologi. Journalister fikk også en omvisning på Volvo's produksjonscampus i Eskilstuna for å lære mer om hvordan en god drift bidrar til fornying i selskapet.

"Innovasjon ligger i blodet vårt her hos Volvo CE," uttalte Anders P. Larsson, konserndirektør for teknologi i Volvo CE. "Det er innarbeidet i alle deler av våre prosesser for design, utvikling, salgs og markedsføring. Arrangementet ga oss muligheten til å forklare våre nyeste innovasjoner til journalister, inkludert vår serie av Tier 4f/Stage IV-motorer samt nye konsepter.

"Vi ønsket også å endre måten folk ser på Volvo ved å demonstrere at innovasjon ikke alltid betyr mer innviklede nye produkter - det kan være en relativt enkel endring som gjør maskinvedlikeholdet enklere for kundene, for eksempel."

En kultur for innovasjon

Gjennom et nytt arrangement hos Volvo CE, bygger Innovation Forum videre på et lignende arrangement som fant sted i 2011. Nå vil dette bli avholdt regelmessig. Forumet presenterer Volvo CE som et dynamisk selskap som har kultur for innovasjon, noe som skiller det fra konkurrentene. Mens andre selskaper legger vekt på teknologi, er Volvo's innovasjonsmodell sydd sammen med en bedriftskultur som konsentrerer seg om å jobbe med energi, lidenskap og respekt for enkeltpersoner - kjent som "the Volvo Way". Volvo's nytenkning fokuserer på kundenes behov, samtidig som den pleier og utvikler innovative evner hos hver ansatt gjennom en tilnærming nedenfra: uansett hvilken rolle de har, så er alle innspill og ideer verdifulle.

Forumet tok for seg arbeidsstasjoner på seks områder av Volvo CE's innovasjon, arrangerte en omvisning på fabrikken samt en økt om innovasjon i produksjonen. Arrangementet ble avsluttet med en middag.

Slutt.

August 2013

For mer informasjon, vennligst se: www.volvoce.com/press

Eller kontakt:

Thorsten Poszwa
Direktør, Ekstern kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Tlf.: int + 32 2482 5021
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O’Sullivan
SE10
London
Tlf.: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com