Anne Bast utnevnt som visepresident for "Corporate Communications" hos Volvo Construction Equipment EMEA - Pressemeldinger : Volvo Maskin AS
09.07.2013 

Anne Bast utnevnt som visepresident for "Corporate Communications" hos Volvo Construction Equipment EMEAAnne Bast

Med øyeblikkelig virkning har Anne Bast blitt utnevnt til stilingen som visepresident hos Corporate Communications i Volvo Construction Equipment's EMEA-organisasjon. Som medlem i den lokale ledergruppen, vil hun bidra til driften av både intern kommunikasjon og av pressearbeidet i regionen, samt fortsette å utvikle bedriftens kommunikasjonsstandarder og praksis for kommunikasjon på tvers av salg og produksjon.

Med utgangspunkt fra hovedkontoret i Eskilstuna, Sverige, vil Anne koordinere formidling av både global og regional informasjon og rapportere til Tomas Kuta, regional president.

Anne (39) er utdannet i "Business Administration and Economics" ved Mälardalen universitet i Sverige og begynte hos Volvo CE i 2000, der hun siden har hatt en rekke internasjonale stillinger. Hennes to siste roller har vært å håndtere global, intern kommunikasjon ved Volvo CE's hovedkvarter i Brüssel, og etter 2009 har hun ledet Volvo CE's innsats innen kommunikasjon i Asia med base i Singapore.

Anne uttaler følgende når hun kommenterer utnevnelsen: "Jeg er begeistret over denne muligheten og ser fremover til å arbeide i de ulike markedene som geografisk utgjør Volvo CE's største salgsområde. Dette innbefatter alt fra kommende markeder i Afrika, til nye produksjonsinvesteringer i Russland samt innføring av den nyeste motorteknologien i Europa - denne regionen har alt ".

Ends.

Juli 2013

For mer informasjon, vennligst se: www.volvoce.com/press

Eller kontakt:

 

Thorsten Poszwa

Director External Communications

Volvo Construction Equipment

Tlf.: int +32 2482 5021

E mail: thorsten.poszwa@volvo.com

Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

 

Brian O’Sullivan

SE10

London

Tlf.: int +44 77 333 50307

E-post: osullivan@se10.com