Introductie - Originele Volvo-onderdelen : Volvo Construction Equipment - Belgium
Originele Volvo-onderdelen

Originele Volvo-onderdelen

Originele Volvo-onderdelen bieden topkwaliteit en gegarandeerde prestaties voor uw Volvo-machine. Voor inzetbaarheid en prestaties zijn alle onderdelen van belang. Waarom risico nemen? Gebruik alleen onderdelen en producten die speciaal ontwikkeld, getest en goedgekeurd zijn voor een optimale werking – een manier om de eigendoms- en gebruikskosten te drukken.

Volvo-kwaliteit

Helpt bij het in stand houden van de hoge kwaliteit en goede prestaties van uw machine, beschermt de overige onderdelen en houdt de systemen intact, zodat u het maximale uit uw investering kunt halen.

Getest en goedgekeurd

Uitvoerige tests en een strenge keuring vormen de garantie dat de onderdelen aan de kwaliteitsnormen van Volvo voldoen, wat u een hogere gebruiksveiligheid en meer zekerheid oplevert.

Wereldwijd dealernetwerk

Zorgt dat u overal en altijd kunt beschikken over originele Volvo-onderdelen. Dit helpt de stilstandtijd te beperken, zodat u machine klaarstaat wanneer u hem nodig hebt.

Verlengde onderhoudsintervallen

Gegarandeerde betrouwbaarheid helpt de onderhoudsintervallen verlengen en zorgt voor een aanzienlijke verlaging van het risico van terugkerende problemen met als doel de productieve tijd van de machine te verhogen en op de lange termijn kosten te besparen.

Uitgebreide garantie

Voor uw zekerheid wordt een uitgebreide garantie van 1 jaar verstrekt.

Alleen originele Volvo-onderdelen bieden met andere woorden de kwaliteit en inzetbaarheid die zo kenmerkend zijn voor uw machine.