Onderdelen voor klassiekers - Volvo Reman : Volvo Construction Equipment - Belgium
Volvo Reman

Volvo Reman
Onderdelen voor klassiekers

Deze Volvo Reman-service biedt de voordelige en betrouwbare oplossing voor uw klassieke Volvo-wielladers en -knikdumpers van tien jaar of ouder. In plaats van te investeren in een nieuwe of ‘zo goed als nieuwe’ machine of wakker te liggen van de tijdrovende en onconventionele reparaties, kunt u voortaan uw voordeel doen met onderdelen voor klassiekers binnen het Volvo Reman-programma.

Zo kunt u op kostenefficiënte wijze uw Volvo-machine origineel houden, de levensduur ervan verlengen en de kwaliteit en betrouwbaarheid blijven genieten waar u al die jaren op bent gaan rekenen. U bent verzekerd van snelle vervangingen in plaats van tijdrovende reparaties – én volledige Volvo-garantie.

Beproefde kwaliteit en betrouwbaarheid
De onderdelen voor klassiekers zijn bestemd voor oudere wielladers en knikdumpers en variëren van motoren en transmissies tot tussenbakken. U krijgt geen onderdeel dat enkel gerepareerd of hersteld is, maar een uitvoerig gereviseerd onderdeel dat bovendien uitgebreid gereinigd, getest en gecontroleerd is om erop toe te zien dat het aan de kwaliteitseisen van Volvo voldoet. Slijtdelen die aan vervanging toe zijn worden uiteraard ook meegenomen.

Neem voor meer informatie over onderdelen voor klassiekers binnen het Volvo Reman-programma contact op met uw lokale Volvo CE-dealer.