Rubber pad met boutbevestiging - Rijwerkonderdelen : Volvo Construction Equipment - Belgium
Volvo rubber pads met boutbevestiging in een design dat tijd en geld bespaart

Volvo rubber pads met boutbevestiging – de veelzijdige oplossing.

De Volvo rubber pads met boutbevestiging voor rupsgraafmachines zijn de perfecte oplossing om uw machine nóg veelzijdiger te maken.

Dankzij het design dat tijd en geld bespaart kunt u probleemloos overschakelen tussen werkzaamheden op de weg en terreinklussen zonder de ondergrond te beschadigen. Maak meer locaties toegankelijk en verhoog uw winst met Volvo.

De belangrijkste voordelen van de Volvo rubber pads met boutbevestiging zijn:

Veelzijdigheid


U kunt eenvoudig overschakelen tussen werkzaamheden op de weg en terreinklussen, zodat u de voordelen plukt van twee machines in één. De rubber pads bieden maximale bescherming van de ondergrond en zijn eenvoudig te verwijderen, wanneer maximale grip vereist is.

Hoge mate van duurzaamheid


De pads bestaan uit stalen platen bekleed met een robuust rubbermengsel om slijtage tegen te gaan en eventuele trillingen en geluiden te dempen.

Inzetbaarheid

De rubber pads zijn beschikbaar als fabrieksoptie én als aftersalesoptie via het Volvo dealernetwerk. De aftersaleskit bestaat uit een rubber pad plus een rupsplaat.

Rendement


Het vervangen van afzonderlijke rubber pads is een kosteneffectieve en eenvoudige manier om de rupsen van een graafmachine te onderhouden.

Neem contact op met de Volvo-dealer voor meer informatie over de Volvo rubber pads met boutbevestiging en hoe u de prestaties van uw Volvo-machine kunt maximaliseren.

Ontdek hoe de Volvo rubber pads met boutbevestiging uw productiviteit kunnen verbeteren: