VCM Lubricants - Persberichten : Volvo Construction Equipment - Belgium
olie-machines
16-7-2013 

Total Solutions, nu ook voor olieKuiken/ VCM-brand
Om aan deze behoefte te voldoen gingen Kuiken en VCM op zoek naar een oplossing, en werd het Kuiken/VCM-branded oliegamma geboren. Een nieuwe olie die niet gebonden is aan een specifiek machinemerk. We bieden de olie aan in zowel Nederland, België als Luxemburg. Het gamma is compleet en bevat zowel motorolie, hydraulische olie, transmissieolie en vetten. Alle Kuiken/VCM Smeermiddelen voldoen aan de hoogste normen en kwaliteitseisen, welke nodig zijn om een zo hoog mogelijke rendement uit de machines te halen.

“Een private label past perfect in de oplossingsgerichte strategie van Kuiken en VCM”, zegt Bart De Winter, Aftersales Manager van VCM Belgium. “Wij bieden hiermee smeermiddelen aan voor de complete vloot, voor een scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit!

We willen de klant letterlijk ‘ontzorgen’ van de opslag van grote hoeveelheden verschillende oliën. Daar kunnen wij nu een klantgerichte oplossing voor bieden. Het Kuiken/ VCM Lubricants gamma is op 1 mei geïntroduceerd. Voor meer informatie staan onze medewerkers u graag te woord via telefoonnummer 02 254 14 11 of via ons contactfomulier