MatExpo 2013 - Persberichten : Volvo Construction Equipment - Belgium
19-7-2013 

VCM haalt meer uit uw machine - met minder brandstof!Kostenbeheersing speelt vandaag een grote rol. VCM speelt daar al geruime tijd op in en biedt een waaier aan allesomvattende oplossingen voor duurzaam en economisch werken. De Volvo-motoren bijvoorbeeld staan bekend om hun zuinigheid. Toch kan VCM u helpen om nog meer brandstof te besparen. Met advies op het gebied van machinebeheer, vlootmanagement en werfbeheer, maar ook door machinistentraining, machineopties en het gebruik van CareTrack kan een merkbaar verschil gemaakt worden. Er zijn tal van voorbeelden waarbij nog veel te winnen valt op het gebied van kostenbesparing.  Kortom: ‘Less is More’. Uiteraard informeren wij u graag over onze serviceoplossingen, verhuur, Shortlease, financieringen en onze nieuwe olie lijn VCM Lubricants.

 

Nieuwigheden

Ook worden er een aantal nieuwe machines gepresenteerd. De compacte machines van Volvo zijn tijdens de Bauma 2013 gepresenteerd en zijn nu ook te zien op de Matexpo. Daarnaast zijn ook de D- serie graafmachine te bewonderen, de F- serie dumpers en G- serie wielladers. De eyecatcher van de stand is zonder twijfel de Sennebogen 673R telescoopkraan, naast de overslagmachines van Sennebogen. Het hele gamma is dus vanaf dit jaar vertegenwoordigd op één stand A08!
Volvo Trucks is uiteraard ook weer van de partij. Zij presenteren tijdens de Matexpo de nieuwe FMX-trucks, die trouwens ook te testen zijn op het demoterrein (mits inschrijving).

 

Operators Club

MATEXPO 2013 is de enige kans voor de Volvo Operators Clubleden om zich te kwalificeren voor de Europese Finale. De finale zal plaats vinden op zaterdag 28 september 2013 in Achstetten (Duitsland).

De medewerkers van VCM Belgium, VCM Cramat en Volvo Trucks verheugen zich om u te mogen verwelkomen op de komende Matexpo-bouwbeurs.

Meer informatie over de Matexpo? Klik dan hier.
 
brandstof-besparen