Bauma 2013 - Bauma 2013 : Volvo Construction Equipment - Belgium
Volvo-at-bauma 2013

Maak kennis met de experts op de Bauma 2013

Nu Bauma 2013 voor de deur staat, is het tijd om bekend te maken wie onze Volvo-experts zijn. Ons team van experts heeft samen tientallen jaren branche-ervaring die ze graag met u delen.

Onze experts staan alle beursdagen, van vroeg tot laat op het podium om hun ervaringen met u te delen, hun visie te geven op wat er op dit moment speelt in de branche en hun prognose voor de toekomst.

Bezoek de Volvo-stand op Bauma 2013 om van gedachten te kunnen wisselen met enkele van de meest ervaren branchespelers. U kunt tevens enkele van onze machines in actie zien op Volvo’s spectaculaire machineshow.

Dit zijn de mensen die u kunt verwachten:

guillermo-quezada

Guillermo Quezada

Guillermo Quezada is al 21 jaar werkzaam op het terrein van mijnbouw, dagbouw en aggregatenwinning. Guillermo heeft een neus voor het opsporen en maximaliseren van kansen in een concurrerende branche en werkt als manager bedrijfsontwikkeling bij Volvo Construction Equipment.

De expertise van Guillermo komt voort uit een gedegen wetenschappelijke kennis. Hij was medewerker van het wetenschappelijke team op het terrein van mijnbouw, dagbouw en grindwinning en milieubescherming. Vervolgens deed hij een flinke dosis commerciële ervaring op als salesmanager binnen de afdeling voor mijn- en dagbouw.

Guillermo is echter ook productexpert. Hij was global manager reserveonderdelen bij Ingersoll Rand en gebruikt sinds kort zijn expertise voor de aftersalesmarket. Guillermo is zowel aftersalesmanager als productmanager voor wegenbouwmachines geweest bij Volvo Construction Equipment.

Bezoek de Volvo-stand en ontdek de kennis die Guillermo bezit op het gebied van mijnbouw, dagbouw en aggregatenwinning.

 darren-fitch

Darren Fitch

Begint u binnenkort aan een wegenbouwproject? Breng dan een bezoek aan de Volvo-stand om Darren Fitch te horen, expert op het gebied van wegenbouw en asfalt.

Darren is directeur wegenbouwmachines voor de salesregio EMEA bij Volvo Construction Equipment. Hij is in staat zijn grondige kennis van de wegenbouw te combineren met zijn klantenkennis om uw bedrijf strategisch advies te geven.

Dit dankzij zijn praktijkervaring met het beheer van asfalteerprojecten voor een bouwmachineproducent die tot de 5 grootste ter wereld wordt gerekend. Hij heeft tevens grootschalige projecten geleid op het gebied van infrastructuur, weg- en waterbouw en militaire techniek en is al 15 jaar lid van het Institute of Asphalt Technology.

Hij is eveneens productexpert. Dankzij 13 jaar klantenervaring bij Ingersoll Rand en Volvo Construction Equipment in heel Europa kent Darren de fijne kneepjes van de branche. Darren heeft een brede ervaring met alles variërend van asfalteerproducten en -processen tot constructie, productplanning en marketing.

Als u van gedachten wilt wisselen met een ware allrounder op het gebied van de wegenbouw, breng dan een bezoek aan de Volvo-stand om te zien wat Darren u kan vertellen.

 hans-jurgen-vogel

Hans-Jürgen Vogel

Hebt u een gezonde strategie voor uw wegenbouwbedrijf? Ook als dat het geval is, zal de grondige strategische kennis van Hans-Jürgen Vogel u weten te boeien. In zijn functie als manager bedrijfsplanning en producttargeting bij Volvo Construction Equipment heeft Hans-Jürgen een flinke dosis strategische branchekennis opgedaan.

Hans-Jürgen, die uit de werktuigbouw komt, heeft een gedegen ervaring met asfalteermachines, walsen en asfaltfrezen van ABG. Hans-Jürgen was bovendien hoofd productmanagement bij Ingersoll Rand en hoofd productplanning bij Volvo CE.

Hij is tevens actief in de globale asfaltbranche. Hij neemt regelmatig deel aan branche-evenementen en is nauw betrokken bij de ontwikkeling van asfalteer- en verdichtingsprojecten. Hans-Jürgen heeft een neus voor nieuwe trends en technologieën binnen de branche en weet hoe men erop in kan spelen. Als u wilt weten wat op termijn de belangrijkste thema’s voor de wegenbouwbranche zijn, kom dan naar Hans-Jürgen luisteren.

 Hermann-hundeling

Hermann Hundeling

In het huidige brancheklimaat neemt gebruikt materieel in populariteit toe. Maar of dat wel de juiste keuze voor u is? Als u wilt weten wat gebruikt materieel voor uw bedrijf kan betekenen, kom dan naar de Volvo-stand om te praten met Hermann Hundeling: onze expert op het gebied van Volvo Approved Used Equipment.

Hermann houdt zich al geruime tijd bezig met de ontwikkeling van de verkoop van gebruikt materieel en heeft 21 jaar praktijkervaring met de handel in nieuwe en gebruikte zware machines. Behalve commerciële expertise bezit Hermann ook een grondige kennis van de eisen die wereldwijd aan de verkoop van gebruikt materieel worden gesteld. Door zijn commerciële ervaring heeft Hermann een grondige kennis opgedaan van de markten in Europa en het Midden-Oosten.

Maar als u wilt weten wat Volvo Approved Used Equipment voor u kan betekenen, dan is Hermann de expert die u moet horen. Hij kan als geen ander de verkoopwaarde van machines inschatten en weet alles van inruil- en terugkoopregelingen. Hij is tevens expert op het gebied van de risicoanalyse voor gebruikt materieel en productiemiddelen en weet bovendien alles van de ontwikkeling van verkoopkanalen.

 per-leis

Per Leis

Flexibel materieel kan veel betekenen op bouwlocaties in steden en bij gemeentewerken. Niemand weet dit beter dan Per Leis, directeur compact materieel en aanbouwdelen bij Volvo Construction Equipment.

Per heeft 18 jaar ervaring in de bouwbranche. Hij heeft die ervaring al doende opgedaan en startte zijn loopbaan aan de assemblagelijn voor wielladers en werkte zich vervolgens op tot het commercieel management van de Europese markt. Door de combinatie van deze productkennis en de commerciële toepassing ervan is Per expert geworden op het vlak van compacte machines en aanbouwdelen.

Per is op dit moment manager van tal van producten in heel Europa, het Midden-Oosten en Azië. Dankzij zijn brede ervaring heeft Per expertise op verschillende markten met elk hun eigen klantenbehoeften en mogelijkheden. Ongeacht de problemen waar u op het gebied van compact materieel tegenaan loopt, we zijn ervan overtuigd dat Per de expertise heeft die voor uw bedrijf het verschil kan maken.

 frank-schmitt

Frank Schmitt

Bij olie- en gasprojecten staat er vaak veel op het spel, zodat uw machines overal en altijd moeten kunnen presteren. Frank Schmitt, onze manager ontwikkeling pijpleidingindustrie, heeft daar dagelijks mee te maken en is aanwezig op Bauma 2013 om al uw vragen te beantwoorden.

Frank heeft tal van vaardigheden opgedaan in zijn functie als productmanager en binnen de salesplanning. Of het nu gaat om de technische kant van zaken of commerciële advies: Frank is een echte allrounder binnen zijn specialisme.

Of u nu aannemerswerk in Europa verricht of aan marktontwikkeling doet in het Midden-Oosten of Afrika: Frank kan uw bedrijf voorzien van branchekennis en advies. Kom met Frank praten op de Volvo-stand om uw mogelijkheden in de olie- en gasindustrie te benutten.

 Michael-Ksionzek

Michael Ksionzek

Volvo Construction Equipment is meer dan een producent van zwaar materieel. We kunnen onze klanten tevens financieringsoplossingen bieden. Michael Ksionzek is expert op dit gebied en weet als geen ander wat Volvo Financial Services voor onze klanten kunnen betekenen.

Wat Michael nu zo speciaal maakt? Hij werkt al 20 jaar met de belangrijkste spelers in de bouw- en transportsector. Hij begrijpt de problemen waar u op financieel gebied tegenaan loopt en kan u producten op maat aanbieden.

Of het nu gaat om verzekerings-, financierings- of leasingkennis: Michael kan u vertellen op welke manier Volvo Finance nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf kan openen.

Dus als u wilt weten hoe het kan dat Volvo de totaaloplossing voor uw bedrijf heeft: bezoek dan de Volvo-stand om te horen wat Michael te vertellen heeft.

Michael-Moulaert 

Michael Moulaert

In het huidige brancheklimaat zijn klanten erop uit om de totale eigendomskosten (TCO) zoveel mogelijk te drukken. Dit is misschien het verschil tussen diegenen die kansen benutten en de mensen die mogelijkheden laten liggen. Hoe kunt u de totale eigendomskosten van uw materieel beperken? Als u koers zet naar de Volvo-stand om Michael Moulaert te ontmoeten, hoort u hoe.

Michael is manager klantensupport bij Volvo Construction Equipment en is als zodanig expert op het gebied van de aftersalesdiensten en -support waarmee u de totale eigendomskosten van uw materieel onder controle kunt houden. Michael heeft 22 jaar ervaring op dit terrein variërend van telematicasystemen en service tot aan praktisch machineonderhoud.

Michael kan een nauwkeurige schatting maken van de levensduurkosten van het materieel en u vertellen hoe u op reparaties en onderhoud kunt besparen dankzij Volvo’s Customer Service Agreements. Hij is er zich tevens terdege van bewust hoe technologie kan helpen om merkbare besparingen te realiseren aan de hand van brandstofverbruiksrapporten, olie-analyses en machinistentraining.

Als u van een echte branche-expert wilt weten hoe u uw totale eigendomskosten kunt verlagen, kom dan naar de Volvo-stand om te horen wat Michael te vertellen heeft. Het is mogelijk een gesprek dat u niet mág missen.

 Jurgen-Bernhart

Jürgen Bernhardt

Om bij veeleisende projecten de efficiency en productiviteit op locatie te verhogen is een perfecte samenwerking binnen het team vereist. Gelukkig vullen Volvo-dumpers wat dat aangaat de andere machines van Volvo Construction Equipment perfect aan. Als u wilt weten hoe Volvo-dumpers uw bouwprojecten kunnen ondersteunen, bezoek dan de Volvo-stand om met Jürgen Bernhardt te praten.

Jürgen is productmanager Volvo-dumpers voor de regio Centraal Europa en weet als geen ander hoe Volvo-dumpers in te passen zijn binnen uw bedrijf. Met zijn bouwkundige en economische achtergrond combineert Jürgen wetenschappelijke kennis met commercieel inzicht om Volvo-klanten goed te adviseren.

Maar wat nóg belangrijker is: Jürgen heeft ook praktijkervaring als speler in de mobiliteitsbranche. Jürgen die met bravoure tal van kaderfuncties bekleedde waaronder districtmanager, keyaccountmanager en productmanager bij een groot toeleverancier voor de mobiliteitsbranche, is bekend met de situatie van onze klanten, omdat hij daar ooit zelf in verkeerde.

Dus, als u meer wilt leren over wat de dynamische wisselwerking tussen Volvo-dumpers en VCE-machines voor uw bedrijf kan betekenen, moet u zeker eens met Jürgen komen praten.

Volvo Construction Equipment is aanwezig op de Bauma die van 15 tot 21 april 2013 wordt gehouden.

Indoor stand 319/719 in Hal 4C en outdoor-stand op 512/514