Introductie - Volvo tandsysteem : KUIKEN Construction Equipment
Introductie Volvo tandsysteem

Het effectieve tandsysteem van Volvo

Het Volvo tandsysteem geeft u maximale vervangingsintervallen met een hoge productiviteit en winstgevendheid.

We bieden een speciaal systeem met gepatenteerde tanden en tandhouders voor alle toepassingen. Onderdelen van hoge kwaliteit die uw operationele kosten verlagen en de machineprestaties verhogen. 

Het tandsysteem is het resultaat van onze niet-aflatende inspanningen op het gebied van innovatie en ontwikkeling. Ons tandsysteem is uitvoerig getest in uiteenlopende toepassingen met verschillende materialen. De tests werden zorgvuldig geanalyseerd om een tandsysteem te garanderen met een hoge kwaliteit en optimale eigenschappen.

Waarom het Volvo tandsysteem gebruiken? 

Eenvoudig te monteren

Montage en demontage verlopen snel en eenvoudig dankzij de verticale borging. De tanden zijn volledig geïntegreerd in de tandhouders voor een betere bescherming en een langere levensduur. 

Volvo tanden zijn bestand tegen grote spanningen

Dankzij de perfecte pasvorm tussen de tanden en de tandhouders en de grote stabiliseringsvlakken wordt een zeer sterk geheel verkregen dat bestand is tegen grote krachten en spanningen.

Zelfslijpend

De zelfslijpende vormgeving en de strategisch geplaatste slijtmaterialen zorgen voor een maximale levensduur en duurzame productiviteit.

Robuust

De scherpe hoek van de randen van tandhouders en tanden zorgt voor een goede bestendigheid tegen frontale krachten, zodat de tanden minder snel los komen te zitten.

Neem contact op met de Volvo-dealer voor meer informatie over het Volvo tandsysteem en hoe u de prestaties van uw Volvo-machine kunt maximaliseren.