Ruilonderdelen - Volvo Reman : KUIKEN Construction Equipment
Volvo Reman

Volvo Reman
Ruilonderdelen

Volvo ruilonderdelen bieden u dezelfde hoge kwaliteit en lange levensduur als nieuwe Volvo onderdelen – zij het tegen een lagere prijs. U bent verzekerd van snelle vervangingen met een minimum aan stilstandtijd en volledige Volvo-garantie.

Het uitgebreide aanbod aan Volvo Reman-onderdelen beslaat alles variërend van motoren, turbocompressoren en eindaandrijvingen tot radiateurs en hydraulische pompen.

Duurzame prestaties en betrouwbaarheid
Volvo ruilonderdelen worden niet alleen gereviseerd maar krijgen bovendien de nieuwste upgrades en aanpassingen, zodat ruilonderdelen zelfs beter zijn dan de onderdelen die ze moeten vervangen.

Ruilonderdelen worden bovendien onderworpen aan een uitgebreide serie tests om optimale passing en duurzame prestaties te garanderen.Daarom is de waarde van ruilonderdelen binnen het Volvo Reman-programma alleen te vergelijken met de prijs van een nieuw en origineel onderdeel – niet met de kosten van reparatie van een onderdeel of een eenvoudiger vorm van revisie.

Het oude onderdeel wordt opgestuurd naar een van onze revisiepunten en krijgt daar een tweede kans, wat het milieu ten goede komt. Winst dus in alle opzichten.

Neem voor meer informatie over ruilonderdelen binnen het Volvo Reman-programma contact op met uw lokale Volvo CE-dealer.