Introductie - CareTrack : KUIKEN Construction Equipment
CareTrack, het telematicasysteem van Volvo Construction Equipment, biedt rapporten over brandstofverbruik, draai-uren en geografische locatie

CareTrack: Vereenvoudigd machineparkbeheer

CareTrack is het telematicasysteem van Volvo Construction Equipment dat toegang biedt tot uiteenlopende machinegegevens en ontwikkeld is om u tijd en geld te besparen.

Het systeem genereert uiteenlopende rapporten – zoals brandstofverbruik, draai-uren en geografische locatie – via een webportal en stuurt waarschuwingen per sms/e-mail.

De CareTrack-portal is tevens te gebruiken voor het beheer van machineonderhoud en slijtonderdelen. Aan de hand van dit systeem kunnen fleetmanagers brandstofkosten besparen, de prestaties van machines en machinisten optimaliseren en proactief handelen ten aanzien van preventief onderhoud voor een maximum aan productieve tijd.

Blijf uw machines op afstand volgen en ervaar geheel nieuwe mogelijkheden op het gebied van beheer en efficiency met CareTrack.

Belangrijkste voordelen van CareTrack:

Tijdbesparing

CareTrack, het telematicasysteem van Volvo Construction Equipment, bespaart tijd door de mogelijkheid om preventief onderhoud tijdig in te plannen

Verhoog de productiviteit dankzij de mogelijkheid om preventief onderhoud tijdig in te plannen en op die manier potentiële problemen te voorkomen. Dealers kunnen zelfs op afstand storingsdiagnose verrichten – wat servicetijd scheelt.

Geldbesparing

CareTrack, het telematicasysteem van Volvo Construction Equipment, biedt werkrapporten die u helpen geld te besparen

Met werkrapporten kunt u overmatige non-productieve tijd op het spoor komen – informatie die u kunt benutten om het brandstofverbruik, de non-productieve draai-uren en de onderhoudskosten te beperken.

Talloze mogelijkheden

CareTrack, het telematicasysteem van Volvo Construction Equipment, biedt u toegang tot tal van gegevens

CareTrack biedt u toegang tot uiteenlopende gegevens zoals brandstofverbruiksgegevens, locatierapporten en machinegebruiksrapporten – zodat u alles uit uw machines kunt halen.

CareTrack standaard

Bekijk het aantal draaiuren en de locatie, beheer de serviceplanning en slijtonderdelen van de machines via de webportal en volg al uw machines op een en dezelfde kaart.

Opsporing en statusrapporten

Dankzij geofencing en timefencing (locatie- en tijdsbegrenzing) krijgt u bericht, als een machine de ingestelde locatie- en tijdsgrenzen overschrijdt. Statusrapporten bieden toegang tot brandstofpeil, machinelocatie en draai-uren.

Werkrapporten

Optimaliseer uw machinepark en maximaliseer de productiviteit met rapporten over brandstofverbruik, machinegebruik en overmatige non-productieve tijd. Vergelijk het machinegebruik en plan servicebeurten in.

Productiviteitsrapporten

Knikdumpers met geïntegreerde lastweging geven de werkelijke productiviteit aan in tonnen/liter. De gegevens zijn te gebruiken om machinisten te trainen, het brandstofverbruik te verlagen en de levensduur van onderdelen te verlengen.

Antidiefstalbeveiliging

Rupsgraafmachines zijn te voorzien van antidiefstalbeveiliging. Ontvang bij triggering van een alarm bericht per e-mail/sms en immobiliseer/hermobiliseer machines via de webportal.

Communicatiesysteem

Machines met satellietmodem kunnen, na activering door de Volvo-dealer, gegevens versturen via de satelliet in gebieden waar een mobieletelefoonverbinding niet of slecht werkt.

API

Dankzij de API zijn de CareTrack-gegevens rechtstreeks te importeren in uw eigen managementsysteem.
Afhankelijk van het vereiste informatieniveau zijn er twee versies beschikbaar.

De verkrijgbaarheid van de genoemde pakketten kan per land verschillen. Uw Volvo dealer is altijd bereid om u meer informatie te verstrekken.

Ontdek hoe CareTrack uw productiviteit kan verbeteren: