introductie - Service & onderdelen : KUIKEN Construction Equipment
Afbeelding klantenconcepten Onderdelen & Service

Totaalconceptenaanbieder

Volvo Construction Equipment biedt een duurzame samenwerking om u inkomsten te garanderen voor de volledige levensduur van uw bouwmaterieel. Dit noemen we Onderhoudsovereenkomsten.

Volvo Construction Equipment heeft voor al uw behoeften een totaalconcept. Het is al dan niet gebaseerd op inspecties & onderhoud (gebruik makend van originele Volvo-onderdelen), ons geavanceerde telematicasysteem CareTrack of perfect afgestemde aanbouwdelen. 

Volvo heeft voor iedereen (variërend van eigenaars/gebruikers van één machine tot machineparkeigenaars) een passende onderhoudsovereenkomst.

Onze oplossingsgerichte medewerkers doen er alles aan om u onderdelen te bieden van optimale kwaliteit die qua design en uitvoering niet alleen aan ónze normen voor OEM-onderdelen voldoen maar ook aan úw criteria. Onze full-serviceconcepten leveren u meer productieve tijd en een hogere winst op.

Volvo Construction Equipment kan u van dienst zijn met onderdelen, service en meer: we hebben totaalconcepten voor al uw behoeften.