blij met Volvo Schranklader - Persberichten : KUIKEN Construction Equipment
18-11-2013 

Van Steen Grondverzet en Sloopmaterieel blij met Volvo SchrankladerVan Steen in Bant zocht speciaal  voor het egaliseren en slopen een zeer krachtige schranklader. Het werd de Volvo MCT85C. De machine is uitgerust met een 4-cilinder turbo, watergekoelde dieselmotor, type 404D-22T van 44,7 kW/59.9 pk en 189Nm koppel  en voldoet aan de fase IIIA emissie-eisen. De voorover kantelbare brede Volvo Cabine voldoet aan de actuele ROPS/FOPS eisen en biedt veel comfort. De hefarm zit aan de rechterzijde daardoor is het zicht optimaal met een zichthoek van 270 graden. Door de zij-instap is het instappen veilig en gemakkelijk, zeker in combinatie met de leveller. De bediening is vrij modern en eenvoudig. Het onderhoud kan bij de Volvo MCT85C handig worden uitgevoerd vanwege de grote deur en de kantelbare cabine.

Razendsnel

Rob van Steen, Directeur, is vol lof over de pas geleverde Volvo schranklader “De machine heeft net 100 uur op de teller en draait fantastisch. Mijn machinisten zitten prinsheerlijk in de brede cabine en zijn na een dag hard werken nog super fris. Zelf neem ik meestal het egaliseren voor mijn rekening en kan alleen maar beamen dat het prettig werken is met de nieuwe schranklader, een werkdag vliegt voorbij. Door de goede relatie met Herman van de Steeg, Account Manager van Van Engelen en omdat de machine razendsnel geleverd kon worden is het deze Volvo MCT85C geworden. Het voortraject en de aflevering liepen gesmeerd. We hebben duidelijke uitleg gehad over de werking van de machine. Een dealer die met je meedenkt is goud waard. Het reguliere onderhoud doen we zelf en Van Engelen zorgt voor de rest. Ik weet zeker dat deze Volvo schranklader jarenlang zal doen wat hij moet doen: egaliseren en slopen” besluit Rob.  

Schranklader van Steen
Groot in het kleine 

Van Steen Grondverzet en Sloopmaterieel verhuurt grondverzet- en sloopmachines – met en zonder bediening - in het kleine segment. Zoals kranen tot 8.5 ton en wielladers tot vier ton. Door de inzet van modern materieel met vakkundige bediening worden alle werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd.

Van Engelen BV

Familiebedrijf Van Engelen BV is al meer dan acht jaar Volvo Compact dealer voor Kuiken N.V. op de Veluwe en in de Flevopolder voor de hele compact range: minigravers en wielladers tot negen ton. Klantgerichtheid en flexibiliteit staan bij Van Engelen hoog in het vaandel. De zevenentwintig medewerkers in Nunspeet en Swifterbant stellen alles in het werk om de klant optimaal van dienst te zijn. De nauwe samenwerking tussen alle afdelingen resulteert in een uitstekende dienstverlening.

volvo schranklader