Anne Bast benoemd tot vicedirecteur public relations bij Volvo Construction Equipment EMEA - Persberichten : KUIKEN Construction Equipment
9-7-2013 

Anne Bast benoemd tot vicedirecteur public relations bij Volvo Construction Equipment EMEAAnne Bast 

Anne Bast is met onmiddellijke ingang vicedirecteur public relations voor de regio EMEA van Volvo Construction Equipment. Ze maakt deel uit van het lokale directieteam en zal mede leiding geven aan de interne communicatie en externe persrelaties in de regio en standaards en procedures blijven ontwikkelen voor bedrijfs-pr en voor communicatie tussen de afdelingen verkoop en productie.

Vanuit het regionale hoofdkantoor in het Zweedse Eskilstuna, coördineert Anne de globale en regionale berichtgeving, onder de supervisie van regiodirecteur Tomas Kuta.

De 39-jarige Anne heeft de opleiding bedrijfsmanagement en -economie gedaan aan de Zweedse Mälardalen University en trad in 2000 aan bij Volvo CE. Ze heeft sindsdien meerdere internationale functies bekleed. In haar twee meest recente functies hield ze zich onder meer bezig met de aansturing van de globale interne communicatie op het hoofdkantoor van Volvo CE in Brussel en vanaf 2009 was ze gestationeerd in Singapore, alwaar ze leiding gaf aan public relations in de regio Asia Pacific.

Anne reageert als volgt op haar benoeming: “Ik ben erg blij met deze benoeming en verheug me erop om in deze diverse markten te mogen werken die samen de grootste verkoopregio van Volvo CE vormen. Met opkomende markten in Afrika, nieuwe productie-investeringen in Rusland en de nieuwste motortechnologie in Europa heeft deze regio echt alles in huis.”

Einde bericht.

Juli 2013

Breng voor meer informatie een bezoek aan: www.volvoce.com/press

Of neem contact op met:

 

Thorsten Poszwa

Directeur, Externe Communicatie

Volvo Construction Equipment

Tel.: int. +32 24 82 50 21

E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com

Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

 

Brian O’Sullivan

SE10

Londen

Tel.: int. +44 77 33 35 03 07

E-mail: osullivan@se10.com