Nieuwe Volvo Compact dealer - Persberichten : KUIKEN Construction Equipment
13-8-2013 

H. van de Schoot Technische Handelsonderneming wordt nieuwe Volvo Compact dealer in Noord-Oost BrabantIn juli ondertekende de heer Hans van de Schoot, directeur en eigenaar van H. van de Schoot Technische Handelsonderneming te Oirschot, het officiële Kuiken Compact dealercontract. De Technische Handelsonderneming verkoopt voor Kuiken N.V. in Noord-Oost Brabant de volledige Volvo Compact lijn en verleent de daarbij behorende service en de levering van onderdelen.

Welkome aanvulling

“Het nieuwe dealerschap van Volvo Compact machines is en welkome aanvulling en past precies in het plaatje” vertelt Hans. “Al twintig jaar vertegenwoordigen we Weidemann knikladers, daar past de Volvo Compact range perfect bij. Volvo is een iets groter segment met minigravers en wielladers tot negen ton. We hebben een betrouwbare klantenkring kunnen opbouwen en deze gaan we nu verder uitbouwen met Volvo. Ook in minder goede tijden kiezen klanten toch vaak voor duurzaamheid en een sterk merk. En dat zijn Volvo  en Weidemann zeker. Het zaken doen gaat op basis van vertrouwen. Wij weten wat er speelt in de omgeving en men weet wat men aan ons heeft. We zullen er alles aan doen om Volvo te promoten in Noord-Oost Brabant”.

Bekend

Kuiken N.V. en Volvo kende ik al omdat Construction Equipment Europe in Oud-Gastel  ons al diverse Volvo compact machines heeft geleverd. De onderdelen bestel ik bij Kuiken in Emmeloord met het nachttransport en dat verloopt zeer soepel. De samenwerking is goed en dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Mijn eerste nieuwe Volvo compact ECR25D heb ik al in huis. Nu nog enkele cursussen volgen aan de Kuiken Academy en dan kunnen we aan de slag. Een uitdaging waar ik echt zin in heb”.  

Al sinds 1990

Hans van de Schoot begon in 1990 met de verkoop van hogedrukreinigers. Het assortiment werd later uitgebreid met hydrauliek service, koppelingen en slangreparaties terwijl u wacht. Al snel kreeg Hans het dealerschap van Dibo industriële reinigingsmachines. In 1994 werd de eerste Weidemann verkocht, daar bleef het niet bij. Er zijn al ruim 1300 machines verkocht. Hans van de Schoot runt, gesteund door vijf medewerkers, een moderne technische handelsonderneming in een prachtig pand aan de Lazarusbocht te Oirschot. H. van de Schoot Technische Handelsonderneming stelt alles in het werk om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Het bedrijf is VCA en Com-keur gecertificeerd.

compact dealer