NieuweVolvo'svoordeVoogd - Persberichten : KUIKEN Construction Equipment
Voogd
2-11-2012 

Nieuwe Volvo’s staan hun mannetje bij De Voogd Grijpskerke“Onze Volvo EC240B heeft zich door betrouwbaarheid, lage onderhoudskosten en het vele werkplezier zodanig bewezen dat we eenvoudigweg een nieuwere versie besteld hebben”, zegt een van de directeuren Willem Bos.

Gewoon goed
“Of je de nieuwe EC250D nu inzet bij het plaatsen van damwanden of een hardhouten onderbouw voor een strandpaviljoen, een camping moet aanleggen of rioleringswerkzaamheden uitvoert; de EC250D is gewoon een goede machine. Ze produceert minder geluid dan haar voorganger, levert meer capaciteit maar verbruikt minder brandstof door de Eco-mode. Voor het plaatsen van damwanden hebben we meer armlengte nodig, vandaar de gedeelde hydraulisch verstelbare giek van 5,95 meter en extra hydraulische functies. Doordat we vaak van hulpstukken wisselen is er een hydraulische snelsluiting HCW 4.4 gemonteerd en een slotenbak, voorzien van Quick Twin. Verder is de machine uitgerust met een elektrische omschakeling bak/grijper ten behoeve van het werken met de verlenggiek met daaraan een trilblok. Een unieke functie waarmee De Voogd de meest moeilijke klussen aan kan.”

Koninklijk
Willem is te spreken over Volvo en de Kuiken service. Het bedrijf heeft daarom een ander merk midigraver ingeruild voor een Volvo EC35C. “Net als de EC250C een complete machine. De EC35C midigraver ziet er piekfijn uit, is overal inzetbaar en handig te vervoeren. We hebben de machine nog maar net, maar ik weet dat ze haar mannetje zal staan bij het maaien en delven van watergangen, kabel- en leidingwerk en andere werkzaamheden. Met de viercilinder motor loopt de machine soepel en door de ruime cabine zit je koninklijk. Het onderhoud is simpel omdat de motor aan de zijkant van de machine is geplaatst en niet onder de cabine”, besluit Willem.

Flexibel
Het moderne Aannemingsbedrijf De Voogd Grijpskerke B.V. speelt met de vakbekwaamheid van de tweeënvijftig medewerkers flexibel in op de steeds wisselende wensen van haar klanten met grote aandacht voor het milieu, veiligheid en arbeidsomstandigheden. $0