Kuiken breidt wegenbouw activiteiten verder uit - Persberichten : KUIKEN Construction Equipment
Road Machinery
26-2-2013 

Kuiken breidt wegenbouw activiteiten verder uitNaast full service dienstverlener in grondverzet, recycling, industrie en havens gaat Kuiken ook de wegenbouw van totale oplossingen voorzien. Met het Volvo Construction Equipment ‘Road Machinery’ gamma bieden wij een brede keuze asfaltafwerkmachines en walsen aan. Ons team servicespecialisten heeft naast de kennis van deze machines volop expertise van andere merken.

De vernieuwde storingsdienst voorziet een rechtstreekse lijn naar een van onze wegenbouwspecialisten om storingen snel en efficiënt te kunnen verhelpen. Hiernaast is er een voorraad onderdelen beschikbaar.

Onderdeel van onze totale oplossing is een uitbreiding van de verhuurvloot. Naast het groter aantal asfaltafwerkmachines heeft de samenwerking met verhuurbedrijf Bove ervoor gezorgd dat een ruim assortiment aan walsen beschikbaar staat om dag en nacht ingezet te worden. Kuiken zal zich richten op de verhuurklanten in het noorden, Bové op de klanten in het zuiden.

Bove Verhuurmaatschappij B.V. uit Etten-Leur is een bedrijf dat reeds meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in de verhuur van verdichtingsmachines.

De samenwerking en investering in full service in Road Machinery vloeit voort uit de strategie van Kuiken om het leveringsgamma uit te breiden met aanvullende producten om daarmee klanten op zowel product- als after sales niveau een steeds completer pakket te kunnen bieden. Rob van Hove, CEO Kuiken Groep; “De laatste maanden hebben we ons wegenbouw sales- en servicenetwerk verder versterkt. Met de investering in kennis, producten en de samenwerking met Bové willen we de Road Machinery klanten nog beter van dienst zijn”.